Συντετριμμένη είναι η Σάντρα Βουτσά καθώς μέσα σε δύο μήνες έχασε και τους δύο της γονείς. Η κόρη του Κώστα Βουτσά σήμερα αποχαιρετά και τον πατέρα της ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών.
Εμφανώς καταρρακωμένη η κόρη του Κώστα Βουτσά και της Έρρικας Μπρόγιερ είπε: «Είναι μεγάλη απώλεια ο θάνατος του πατέρα μου. Όλος ο κόσμος, όλη η Ελλάδα αγαπούσε τον πατέρα μας και είναι πολύ συγκινητικό αυτό για εμάς. Δυστυχώς μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έχασα και τους δυο μου γονείς και αυτό με πονάει πολύ».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι