ΜasterChef 4: Ο Διονύσης Πρώιος Ραλλάτος είναι φίλος του Λάκη Γαβαλά και πρώην μοντέλο

ΜasterChef 4: Ο Διονύσης Πρώιος Ραλλάτος είναι φίλος του Λάκη Γαβαλά και πρώην μοντέλο

Είναι ζωγράφος, υπήρξε μοντέλο, συνεργάτης του Λάκη Γαβαλά και δημιουργός του θρυλικού «El Pecado» στου Ψυρρή

sds-1068x712
Ο Διονύσης Πρώιος Ραλλάτος είναι ένας από τους παίκτες που κατάφεραν να περάσουν στο σπίτι του MasterChef. Ο ίδιος είχε συγκινήσει με την προσωπική του ιστορία -εκτός από τα πιάτα του- που αφορούσε τον θάνατο του παιδιού του σε ηλικία 20 ετών, σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανάκι πριν από τέσσερα χρόνια στη Μύκονο. «Όταν μαγειρεύω, πάντα τον σκέφτομαι γιατί και αυτός ήταν σεφ, οπότε μαγειρεύαμε πολύ μαζί» είχε πει.

Στο επεισόδιο της Κυριακής ο 54χρονος καλλιτέχνης και σεφ προχώρησε σε ακόμη μια αποκάλυψη για τη ζωή του. Είπε στους κριτές, όταν τον ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τα ρούχα που επιλέγει και φορά, ότι εκείνος που τον ντύνει και τον συμβουλεύει δεν είναι άλλος από τον γνωστό σε όλους μας Λάκη Γαβαλά. «Έχω μια πολύ μεγάλη βαλίτσα. Μου την γέμισε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο Λάκης Γαβαλάς είναι φίλος χρόνια. Του έχω ζωγραφίσει το σπίτι. Είναι μια συναλλαγή ρούχα και τέχνη. Ήμουν μοντέλο. Είχαμε πάει για την πρώτη φωτογράφηση που είχε γίνει για τα LΑΚ τότε και ο φωτογράφος, ένας Βραζιλιάνος με είδε και ήθελε εμένα. Τότε είχα τατουάζ και δεν υπήρχαν πολλά παιδιά με τατουάζ στην Ελλάδα. Ήμουν μοντέλο δικό του για μερικές μέρες», ανέφερε ο Διονύσης Πρώιος.

Λακης_γαβαλας_Διονυσης


Μάλιστα στη σελίδα του στο facebook υπάρχουν φωτογραφίες με τον Λάκη Γαβαλά που αποδεικνύουν τη φιλία των δυο τους. Ωστόσο ακόμη ένα συναρπαστικό στοιχείο για τη ζωή του παίκτη του MasterChef 4 είναι πως ήταν ο εμπνευστής και δημιουργός ενός από τα πλέον θρυλικά μαγαζιά της νυχτερινής Αθήνας του «El Pecado» που από το 2002 και για σχεδόν μια δεκαετία προκαλούσε ντελίριο στους θαμώνες που το επισκέπτονταν στην περιοχή του Ψυρρή. Μια πυρκαγιά όμως που ξέσπασε το 2011 σε συνδυασμό με τη γενικότερη οικονομική κρίση και την πτώση της περιοχής έφεραν και το λουκέτο στο μαγαζί.

Ο Διονύσης Πρώιος Ραλλάτος άφησε το στίγμα του και στη Μύκονο. Το 2010 μετά τη δική του προσωπική έκθεση στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου, κατόρθωσε να φέρει τον ιδρυτή του Βερτικαλισμού Athanasio Celia, που εξέθεσε τα έργα του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης