Η θρυλική εκπομπή του MEGA επιστρέφει και υπόσχεται ποδοσφαιρικές κι όχι μόνο αναλύσεις από ανθρώπους που ξέρουν και αγαπούν τον αθλητισμό. Παρακολουθούν και ενημερώνουν συνοπτικά για όλες τις εξελίξεις εν όψει της μεγάλης χρονιάς των Ολυμπιακών Αγώνων.
Ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος, ο Ευάγγελος Μίχος κι ο Κώστας Οικονομίδης σχολιάζουν όσα και όσους ξεχώρισαν σε κάθε αγωνιστική. Συμφωνούν, διαφωνούν, ρωτούν τους καλεσμένους τους και θυμίζουν σε όλους ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα υπέροχο σπορ, που όταν το αγαπάς, ξέρεις και να συζητάς γι’ αυτό. Ο διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης αναλύει τις αμφισβητούμενες φάσεις και η Σοφία Αλατζά βάζει σε τάξη την ποδοσφαιρική ανδροπαρέα.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.