«Σημείο Συνάντησης»: Πρεμιέρα για τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ1

«Σημείο Συνάντησης»: Πρεμιέρα για τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ1

Οι πρώτοι φιλοξενούμενοι είναι η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Δημήτρης Μοθωναίος

EJO-0170
Την ερχόμενη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου ξεκινάει το «Σημείο Συνάντησης», η νέα ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ1 που θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 23:15.
Πρωταγωνιστές κάθε επεισοδίου είναι κάθε φορά δύο γνωστά -και συνήθως ετερόκλητα- πρόσωπα από τον δημόσιο βίο, όπως ηθοποιοί, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι, αθλητές και άλλοι, τα οποία κάνουν μία ελεύθερη συζήτηση γύρω από πολλά και διαφορετικά θέματα. Έτσι, έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους αλλά και να επανασυστηθούν στο κοινό, καθώς αποκαλύπτουν πτυχές από τη ζωή τους που μέχρι σήμερα κανείς δεν γνωρίζει.

EJO-0186
EJO-0219


«Ποδαρικό» στο «Σημείο Συνάντησης», κάνουν η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Δημήτρης Μοθωναίος. Οι δύο ηθοποιοί μιλούν για την πρώτη τους γνωριμία και τη χημεία μεταξύ τους, την «ιδιόμορφη» σχέση τους με τα social media, τις πιο αμήχανες οντισιόν που έχουν βιώσει στην καριέρα τους και αναλύουν όλα εκείνα που διαμορφώνουν την καθημερινότητά τους. Πώς αντέδρασε η Τόνια όταν αναφέρθηκε σε λίστα από το έγκριτο Imdb ως η τέταρτη εξωτική καλλονή παγκοσμίως; Πώς έγινε viral η περσόνα «Αγκαπημένο» του Δημήτρη στα social media; Επίσης, στέκονται στην προσωπική τους ζωή και εξηγούν τι αναζητούν σε μία σχέση.

20200116_163657


Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στο «Σημείο Συνάντησης», φιλοξενούνται η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη παρέα με την τραγουδίστρια του συγκροτήματος των Μπλε, Τζώρτζια Κεφαλά. Οι δυο τους συναντιούνται για πρώτη φορά στην εκπομπή, και μιλούν για το παρελθόν τους, τις επιλογές τους στη ζωή και την επαγγελματική πορεία τους. Ήταν εύκολη η διαδρομή τους; Τι επιθυμούν για τη ζωή τους; Ποια είναι η μεγαλύτερη φοβία της Μαρίας και τι πραγματικά πιστεύει για το θεσμό του γάμου και τη μητρότητα; Από την άλλη, πώς συνδυάζει η Τζώρτζια την καριέρα της ως ροκ τραγουδίστρια με την οικογένεια;

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς

Κλείσιμο
Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας

Διεύθυνση παραγωγής: Production House
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης