ANTΕΝΝΑ: Λάμψη και γιορτινή ατμόσφαιρα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

ANTΕΝΝΑ: Λάμψη και γιορτινή ατμόσφαιρα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Τον ρόλο της οικοδέσποινας είχε η Ζέτα Μακρυπούλια

AZ3A4562
Το βράδυ της Δευτέρας ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ υποδέχτηκε τα μέλη της μεγάλης του οικογένειας, για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον εντυπωσιακό χώρο του Κέντρου Γαία  στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, όπου όλα τα πρόσωπα του Ομίλου γιόρτασαν μαζί την επιτυχία της περσινής χρονιάς και αντάλλαξαν τις πιο θερμές ευχές για το 2020. Το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρής Κυριακού, το δυναμικό του ΑΝΤ1, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι όλων των εταιρειών που απαρτίζουν τον Όμιλο.



AZ3A4450_2
Ζέτα Μακρυπούλια, Θοδωρής Κυριακού, Βίκυ Μπουζούκη
AZ3A4191
Ζέτα Μακρυπούλια, Τζώρτζης Ποφάντης, Φαίη Σκορδά
DSC_5347
Αφροδίτη Γραμμέλη, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Νάνσυ Παραδεισανού, Φαίη Σκορδά
DSC_5685
Μαρία Μπεκατώρου
DSC_5756
Γιάννης Μπέζος, Φάνης Μουρατίδης
DSC00160
Γρηγόρης Αρναούτογλου, Ζέτα Μακρυπούλια

«Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για μένα. Είναι μια μέρα που μας φέρνει όλους κοντά για να γιορτάσουμε τις επιτυχίες του 2019, αλλά και τη συμπλήρωση των 30 χρόνων κυρίαρχης παρουσίας μας στο τηλεοπτικό τοπίο. 30 χρόνια από την ίδρυση του ΑΝΤ1 από τον αείμνηστο Μίνω Κυριακού» είπε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρής Κυριακού. «Κάποιοι είστε στον ΑΝΤ1 από το ξεκίνημά του. Άλλοι ήρθατε στη συνέχεια. Σήμερα όλη η οικογένεια του ΑΝΤ1 είμαστε εδώ, ενωμένοι και έτοιμοι να γράψουμε, με την ίδια επιτυχία, το επόμενο κεφάλαιο της μεγάλης ιστορίας του καναλιού. Είμαστε στην αρχή μιας νέας δεκαετίας, μιας δεκαετίας που μας καλεί να ανταποκριθούμε σε νέες προκλήσεις, αλλά και να ηγηθούμε των εξελίξεων, όπως πάντα. Η πορεία που διαγράψαμε το 2019 ήταν εξαιρετική- είμαι πάρα πολύ περήφανος για όλους σας- και για αυτή τη σημαντική πρωτιά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους εσάς. Οι τηλεθεατές μας εμπιστεύτηκαν, αναγνώρισαν τις προσπάθειές μας και αγκάλιασαν τις ιδέες μας» συμπλήρωσε ο ίδιος. Και στη συνέχεια, μαζί τη Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού, Βίκυ Μπουζούκη, ξεκίνησαν την κοπή της βασιλόπιτας. Στη σκηνή αργότερα, ανέβηκαν αγαπημένα πρόσωπα του ΑΝΤ1 που, με τη σειρά τους, ευχήθηκαν, μοιράστηκαν ιστορίες και κλήρωσαν πολλά δώρα. Ανάμεσά τους, ο Γιώργος Παπαδάκης, η Φαίη Σκορδά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Μαρία Μπεκατώρου, η Μαρία Σαράφογλου, ο Σάββας Πούμπουρας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τη Λίτσα Πατέρα και την Αφροδίτη Γραμμέλη, ο Γιώργος Λέντζας με τον Άγγελο Γιακουμίδη, ο Νίκος Ρογκάκος με τον Παναγιώτη Στάθη, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με τον Ηλία Φουντούλη και ο Τάσος Τέλλογλου με τον Αντώνη Φουρλή.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ξεχωριστές γεύσεις από το «Δειπνοσοφιστήριο», ενώ το κέφι συνεχίστηκε ως τις πρώτες πρωινές ώρες με τη μουσική και την ενέργεια των DΕCHO και της Εμμανουέλας, στην πρώτη εμφάνιση της μετά το «The Final Four». Τη βραδιά άνοιξε και έκλεισε ιδανικά ο Γιάννης Καστανάκης με τις μοναδικές μουσικές του επιλογές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης