Κλούνεϊ - Αλαμουντίν: Οι όμορφες αγάπες όμορφα καίγονται;

Κλούνεϊ - Αλαμουντίν: Οι όμορφες αγάπες όμορφα καίγονται;

Στόματα ερμητικά κλειστά προς το παρόν από το ζευγάρι για τα δημοσιεύματα περί του διαζυγίου και των 300.000.000 δολαρίων

KLOUNEI-ARTHROU
Στόματα ερμητικά κλειστά προς το παρόν, ένας πατέρας που έχει να δει τα παιδιά του πάνω από μισό χρόνο, φήμες και εικασίες συνθέτουν το παζλ για χωρισμό ανάμεσα στον κάποτε αμετανόητο εργένη Τζορτζ Κλούνεϊ και τη σύζυγό του Αμάλ Αλαμουντίν. Η φήμη εδώ και μισή μέρα ότι το διάσημο ζευγάρι παίρνει διαζύγιο απέδειξε για πολλοστή φορά -μέχρι τουλάχιστον να διαψευστεί- ένα πράγμα. Ότι, στον κόσμο των διασημοτήτων, ό,τι λάμπει δεν είναι πάντοτε χρυσός, ακόμη και αν πρόκειται για ένα ζευγάρι σαν τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Αμάλ Αλαμουντίν.

Πριν από τέσσερα σχεδόν χρόνια η εικόνα της τελευταίας -σύμφωνα με μαρτυρίες που κατέληξαν στο περιοδικό ΟΚ- να κλαίει και να πίνει μαζί με φίλες της ήταν αρκετή για να δώσει και τότε τροφή για επικείμενο διαζύγιο. Η εκμυστήρευση του διάσημου ηθοποιού σε δημοσιογράφους ότι δεν έχει δει τα παιδιά του για 200 ημέρες δείχνει, αν μη τι άλλο, ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει ανάμεσα στο glam ζευγάρι. Ένα ζευγάρι που είχε σχεδόν εξαφανιστεί από το προσκήνιο μετά τη γέννηση των διδύμων, που ήρθαν για να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους.
000_1GF1NG

Η απουσία τους για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα από την ζωή του πατέρα τους είναι, αν μη τι άλλο, μια ένδειξη ότι ο ονειρικός τους γάμος στην Βενετία, όπου έδωσε το παρόν το μισό Χόλιγουντ, δεν είναι πλέον και τόσο ονειρικός. Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη φορά που γράφεται ότι ο μέχρι πρότινος πιο διάσημος εργένης του κόσμου και η γοητευτική πλην εσωστρεφής δικηγόρος χωρίζουν. Είναι όμως η πρώτη που μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί κάποια απάντηση, όχι απαραίτητα από τους ίδιους, αλλά ούτε καν από τον εκπρόσωπο τύπου του Κλούνεϊ, ως είθισται να γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, ειδικά στην Αμερική. Γεγονός που εντείνει τη φημολογία ότι η ένωση του ζευγαριού στην Βενετία που προκάλεσε φρενίτιδα στα ΜΜΕ όλου του κόσμου οδεύει προς το τέλος του. Ένα τέλος που, αν επιβεβαιωθεί τις επόμενες ημέρες, θα κλείσει το κεφάλαιο γάμος για τον ηθοποιό και τη δικηγόρο, πέντε χρόνια και πέντε μήνες από την ημέρα που παντρεύτηκαν.

Το γεγονός ότι η Αμάλ βγαίνει συχνά, σύμφωνα με τα όσα λέγονται και ενίοτε γράφονται, με φίλες της στο Λονδίνο, ή όπου βρίσκεται τους τελευταίους μήνες, απλά επιβεβαιώνει -λένε ορισμένοι- μια κατάσταση. Ότι το ζευγάρι εδώ και κάποιους μήνες διάγει χωριστούς βίους, κρατώντας όμως αμφότεροι οι πρωταγωνιστές τα στόματά τους ερμητικά κλειστά. Αν προστεθεί σε αυτό και το ιλιγγιώδες ποσό των 300.000.000 δολαρίων που ακούγεται ότι θα στοιχίσει στον ηθοποιό το διαζύγιο, τότε το Χόλιγουντ θα ζήσει μεγάλες στιγμές τρέλας, όπως ακριβώς συνέβη με τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί.
Κλείσιμο
075_collin-losangel190507_npPiu

Παλιότερα, πριν τον ερχομό των παιδιών, πηγές από το περιβάλλον της δικηγόρου που είδαν το φως της δημοσιότητας υποστήριζαν ότι η γνωστή δικηγόρος ένιωθε πλέον ότι ζούσε όχι δίπλα του, αλλά στη σκιά ενός από τους πιο γοητευτικούς άνδρες του πλανήτη. Έχασε δηλαδή, σύμφωνα με τους δικούς της ανθρώπους, την αυτόφωτη λάμψη που είχε ως νομικός μόλις έγινε κυρία Κλούνεϊ, εισερχόμενη σε έναν κόσμο που δεν ανήκε ποτέ, αυτόν του star system.

Από την άλλη, ο γοητευτικός ηθοποιός ήταν αυτό που λέμε ορκισμένος εργένης, λάτρης των εξόδων με κολλητούς και συνηθισμένος να κυκλοφορεί με γυναίκες σαν την εκθαμβωτική Ελιζαμπέτα Κανάλις. Το στοίχημα των 10.000 δολαρίων με την Νικόλ Κίντμαν που είχε προσδιορίσει το έτος που θα απαρνιόταν την εργένικη ζωή κράτησε δύο τουλάχιστον δεκαετίες και έγραψε ιστορία.

Η γνωριμία του με την Αμάλ και το ειδύλλιο που οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας τον Κλούνεϊ ήχησε περίεργα στην αρχή, ειδικά σε αυτούς που λένε ότι τον ξέρουν καλά, οι οποίοι δεν πίστευαν ότι θα υπέκυπτε σε μια γυναίκα σαν τη σοφιστικέ Αμάλ. Το έκανε περιμένοντας γονατιστός 28 λεπτά για να πάρει το «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε στην Καλιφόρνια, έτσι ξαφνικά που λέει και το τραγούδι. Πέντε χρόνια και κάτι μήνες μετά τον παραμυθένιο γάμο στην ρομαντική Βενετία, τα νέα δημοσιεύματα των αμερικάνικων ΜΜΕ, που σπάνια λανθάνουν σε τέτοια θέματα, δείχνει προς το παρόν ότι τίποτε δεν μπορεί να θεωρείται αδύνατο.
000_1GF1SP

Μένει να φανεί αν στην περίπτωση του Τζορτζ και της Αμάλ θα επιβεβαιωθεί το ότι οι όμορφες αγάπες όμορφα καίγονται, για άλλη μια φορά.

Δείτε βίντεο: Κλούνεϊ - Αλαμουντίν: Κλειστά στόματα για το διαζύγιο των 300 εκ. δολαρίων!
Κλούνεϊ - Αλαμουντίν: Κλειστά στόματα για το διαζύγιο των 300 εκ. δολαρίων!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης