Τζιμ Κάρεϊ: Το «φλερτ» του σε νεαρή δημοσιογράφο on camera δίχασε το Twitter

Τζιμ Κάρεϊ: Το «φλερτ» του σε νεαρή δημοσιογράφο on camera δίχασε το Twitter

Δείτε το στιγμιότυπο και κρίνετε μόνοι σας αν ήταν προσβλητικό ή όχι...

sonic
Ανάμεικτες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media το σχόλιο που έκανε ο δημοφιλής κωμικός Τζιμ Κάρεϊ σε νεαρή δημοσιογράφο που του πήρε πρόσφατα συνέντευξη για τον ρόλο του στο «Sonic the Hedgehog».

Ο 58χρονος ηθοποιός μίλησε στην ρεπόρτερ του περιοδικού Heat Σάρλοτ Λονγκ για τον ρόλο του στην ταινία με κεντρικό ήρωα τον συμπαθή μπλε σκαντζόχοιρο, τους επαγγελματικούς του στόχους και τα όνειρά του.

Ωστόσο η ατμόσφαιρα της συνέντευξης έγινε κάπως πιο... προσωπική όταν η όμορφη ξανθιά ρεπόρτερ έκανε στον σταρ του κινηματογράφου μία ερώτηση για το «bucket list» του, δηλαδή τη λίστα των πραγμάτων που θέλει να κάνει πριν πεθάνει.

«Στην ταινία, ο Σόνικ έχει μια bucket list. Αναρωτιόμουν, μετά από όλα όσα έχετε πετύχει στην καριέρα σας και τη ζωή σας, υπάρχει ακόμα κάποια εκκρεμότητα στη δική σας λίστα;» ρώτησε η δημοσιογράφος τον Τζιμ Κάρεϊ, με εκείνον να της απαντά με... ονειροπόλο ύφος: «Μόνο εσύ».

Δείτε το στιγμιότυπο μετά το 1.39

"It's been a long road" Jim Carrey on struggling with fame, bucket lists and $10 million cheques


«Τώρα τελείωσα, τα έχω κάνει όλα», συνεχίζει ο ηθοποιός ενώ η αιφνιδιασμένη δημοσιογράφος ξεσπά σε γέλια. «Ουάου. Δεν ξέρω τι να απαντήσω σε αυτό», λέει στον 58χρονο η Λονγκ, και αυτός τη συμβουλεύει να είναι περήφανη για τον εαυτό της και να το... απολαύσει.

Αν και η ίδια η νεαρή δημοσιογράφος δεν φάνηκε να ενοχλείται ιδιαίτερα από το φλερτ του ηθοποιού, κάποιοι χρήστες του Twitter ενοχλήθηκαν για... λογαριασμό της, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να χαρακτηρίσουν τον ηθοποιό γλοιώδη και το σχόλιό του υποτιμητικό απέναντι στην Λονγκ.

Κλείσιμο



Πολλοί χρήστες ωστόσο έσπευσαν να υπερασπιστούν τον σταρ, επισημαίνοντας ότι ήταν απλά ένα αθωο κοπλιμέντο που δεν προσέβαλε κανέναν, ούτε καν την ίδια την δημοσιογράφο. «Προσπαθούσε απλά να είναι ευγενικός, χαλαρώστε» έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σχολίασε για τις αντιδράσεις: «Αυτά παθαίνεις όταν δίνεις σε στενόμυαλους ηλίθιους πρόσβαση στο Ίντερνετ».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης