Πέτρος Τατσόπουλος: «Είσαι ένα τομάρι και μισό, ο Θεός δεν θέλει να σε βλέπει ούτε ζωγραφιστό» μου έγραψαν στο διαδίκτυο

Πέτρος Τατσόπουλος: «Είσαι ένα τομάρι και μισό, ο Θεός δεν θέλει να σε βλέπει ούτε ζωγραφιστό» μου έγραψαν στο διαδίκτυο

Ο γνωστός συγγραφέας και πολιτικός δεν έχασε το χιούμορ του μετά την πρόσφατη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του: «Την σκαπούλαρα λόγω δυσμένειας του Θεού προς το πρόσωπό μου»

tatso_ar
Τον Πέτρο Τατσόπουλο συνάντησε στο σπίτι του ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέντευξη που του παραχώρησε δεν αναφέρθηκε μόνο στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. «Οι καρδιοχειρουργοί μού εξήγησαν ότι δεν είμαι καρδιοπαθής πια. Η ίδια η καρδιά δηλαδή δεν επηρεάστηκε. Μετά, βέβαια, μου είπαν διάφορα σπλάτερ και φρικιαστικά πράγματα, εκτός από το ότι με άνοιξε πριν αρχίσει να πιάνει η νάρκωση, μου εξήγησαν ότι έβγαλαν την καρδιά, την έβαλαν δίπλα και λειτουργούσε με μηχανική υποστήριξη» περιέγραψε ο ίδιος.
Ο γνωστός συγγραφέας και πολιτικός, παραδέχτηκε: «Έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα να μείνω εκτός πολιτικής», ενώ εξήγησε: «Στην Ελλάδα 1 στους 2 ενήλικες δεν διαβάζει κανένα βιβλίο. Είμαστε βαθύτατα αμόρφωτος λαός και χωρίς επίγνωση της αμορφωσίας του. Και αυτό μας κάνει επικίνδυνους».

Επιπλέον, ο Πέτρος Τατσόπουλος αποκάλυψε με αυτοσαρκασμό: «Δεν είμαι θρήσκος και δεν κάνω τον σταυρό μου όταν βρίσκομαι σε ανάγκη. Εάν ήμουν μια υπερφυσική δύναμη, θα τσατιζόμουν πολύ με τους τύπους που δεν πιστεύουν σε μένα και δεν κάνουν τον σταυρό τους όταν βρίσκονται σε ανάγκη. Ακόμα και για αυτό, όμως, μου έδωσαν απάντηση στο διαδίκτυο. “Είσαι ένα τομάρι και μισό, ο Θεός δεν θέλει να σε βλέπει ούτε ζωγραφιστό”, γι’ αυτό και δεν με πήρε κοντά του. Οπότε εντάξει. Την σκαπούλαρα λόγω δυσμένειας του Θεού προς το πρόσωπό μου».


Πέτρος Τατσόπουλος: "Τη σκαπούλαρα λόγω δυσμένειας του Θεού προς το πρόσωπο μου"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης