Όσκαρ 2020: Το «καρφί» του Μπραντ Πιτ για τον Ντόναλντ Τραμπ

Όσκαρ 2020: Το «καρφί» του Μπραντ Πιτ για τον Ντόναλντ Τραμπ

«Μου είπαν ότι έχω μόλις 45 δευτερόλεπτα εδώ πάνω, χρόνος που είναι 45 δευτερόλεπτα περισσότερος από αυτόν που έδωσε η Γερουσία στον Τζον Μπόλτον» είπε ο Μπραντ Πιτ στην ομιλία του για το Όσκαρ Β΄ Ανδρικού Ρόλου

pit-brad
Πολιτική χροιά επέλεξε να δώσει στην αρχή της ευχαριστήριας ομιλίας του για το Όσκαρ Β΄ Ανδρικού Ρόλου ο Μπραντ Πιτ επικρίνοντας την διεργασίες για την διαδικασία παραπομπής του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος, τελικά, δεν παραπέμφθηκε μετά από ψηφοφορία στη Γερουσία.

«Μου είπαν ότι έχω μόλις 45 δευτερόλεπτα εδώ πάνω, χρόνος που είναι 45 δευτερόλεπτα περισσότερος από αυτόν που έδωσε η Γερουσία στον Τζον Μπόλτον. Σκέφτομαι μήπως πρέπει ο Κουέντιν (Ταραντίνο) να ετοιμάσει μια ταινία για αυτό» ήταν το σχόλιο του Πιτ για το γεγονός ότι μπλοκαρίστηκε στη Γερουσία η κατάθεση του πρώην συμβούλου εθνικής ασφαλείας του Αμερικανού προέδρου.

«Στο τέλος οι ενήλικοι κάνουν το σωστό πράγμα» έκλεισε την αναφορά του στον Τραμπ ο διάσημος ηθοποιός.

Brad Pitt Gives Emotional Speech After Oscar Win For Best Supporting Actor


Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για όσα είπε ο Μπραντ Πιτ, εξήγησε ότι «απογοητεύτηκα πραγματικά αυτή την εβδομάδα. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να αφήσουμε να περάσουν τα ύπουλα παιχνίδια ορισμένων. Ανησυχώ πολύ».

Η ομιλία του Πιτ, ωστόσο, δεν είχε μόνο, πολιτικές αναφορές αφού έδειξε και τη συγκίνησή του για τη βράβευσή του αναφωνόντας «είναι καταπληκτικό» και κάνοντας λόγο για «ύψιστη τιμή».

Ο Μπραντ Πιτ εκθείασε και τον συμπρωταγωνιστή του στην ταινία Once Upon a Time in Hollywood, Λεονάρντο ντι Κάπριο για τον οποίο είπε ότι «θα ακολουθώ πάντα στις επιτυχίες σου, η θέα είναι φανταστική».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης