Mετά τη θεαματική performance της το βράδυ του Σαββάτου στο pre-Super Bowl party στο Hard Rock Stadium στο Μαιάμι, η Lady Gaga έπιασε από το μπράτσο τον νέο της αγαπημένο και έκαναν μαζί μια θριαμβευτική έξοδο, κάτω από τα φλας που αναβόσβηναν.
Ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνισή της μαζί με τον νέο της σύντροφο Michael Polansky που εργάζεται ως CEO στον όμιλο Parker Group (o Sean Parker υπήρξε πρόεδρος του Facebook και συνιδρυτής του Napster) και έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο του Harvard.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gaga Daily (@gagadaily) στις
Credits: SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE
Κλείσιμο
Το ζευγάρι έμεινε μαζί βέβαια σε ξενοδοχείο του Μαιάμι, όπου οι paparazzi εντόπισαν την αμερικανίδα τραγουδίστρια μόνο με τα εσώρουχα στο μπαλκόνι της σουίτας της. Οι δυο τους είχαν κάνει την πρώτη τους "ανεπίσημη " εμφάνιση το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς σε ένα μεγάλο πάρτυ στο Λας Βέγκας, όπου τότε όλοι είχαν αναρωτηθεί ποιος είναι ο γοητευτικός άνδρας που φιλά με πάθος στο στόμα η Lady Gaga.
Το My Health F1rst της Eurolife FFH δίνει τη δυνατότητα επιλογής για τη νοσηλεία, με ευελιξία, ξεκάθαρη λειτουργία και κάλυψη που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε περίπτωσης.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.