Megxit: Η εταιρεία που προωθεί την Κιμ Καρντάσιαν λέει ότι ανέλαβε πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Megxit: Η εταιρεία που προωθεί την Κιμ Καρντάσιαν λέει ότι ανέλαβε πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Οι Σάσεξ αρνούνται ότι έχουν προσφύγει στην εταιρεία που όμως ζητά εμπορικές προτάσεις – Η Sheeraz Inc. προωθεί επίσης την Πάρις Χίλτον και τον Τζάστιν Μπίμπερ

20184407
«Μύλος» έχουν γίνει οι Σάσεξ, που πριν καλά-καλά προλάβουν να χαρούν την πολυπόθητη ελευθερία τους και την οικονομική ανεξαρτησία τους, μπλέκουν σε νέους μπελάδες.

Η εταιρεία Sheeraz Inc. που προωθεί την Κιμ Καρντάσιαν ισχυρίζεται ότι έχει πάρει προσφορές από τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ και ζητά εμπορικές προτάσεις από τους πελάτες της παγκοσμίως, για να τις δώσει στους εκπροσώπους του παραιτηθέντος πριγκιπικού ζεύγους.

Το ζευγάρι αρνείται ότι προσέφυγε στη συγκεκριμένη εταιρεία για την παροχή υπηρεσιών. Ωστόσο η εταιρεία έχει δημοσιεύσει τη συγκεκριμένη αγγελία στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα.

Η εταιρεία διοικείται από τον επιχειρηματία Sheeraz Hasan που συνεργάζεται με διασημότητες, όπως η Κιμ Καρντάσιαν, η Πάρις Χίλτον και ο Τζάστιν Μπίμπερ.

«Οι πελάτες της Sheeraz Inc. από Μέση Ανατολή, Ινδία, ΗΠΑ και Ασία μπορούν να μας στείλουν επίσημες προσφορές και θα τις παραδώσουμε απευθείας στους αντιπροσώπους της», ανακοίνωσε η εταιρεία. Παρά τη διάψευση του πριγκιπικού ζεύγους, η εταιρεία συνεχίζει να διατηρεί την ανάρτηση.

Την ίδια ώρα, η Δούκισσα του Σάσεξ λέγεται ότι θα επιστρέψει στις οθόνες, στο πλαίσιο της οικονομικής ανεξαρτησίας από τη βασιλική οικογένεια, ενώ λέγεται ότι θα μετέχει ως guest σε ριάλιτι του Netflix.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης