Η Νάνσυ Παραδεισανού ήταν το θύμα της χθεσινής φάρσας του Σάββα Πούμπουρα στο Best Friend’s Fear. Η συνεργάτιδα του «Πρωινού» πήγε με συνεργό την Άννα Ζηρδέλη να δοκιμάσουν την απόλυτη μέθοδο σύσφιξης. Το ιαματικό νερό από τα ηφαιστειακά πετρώματα της Κίνας, το οποίο αποτελεί το βασικό συστατικό της θεραπείας, δεν λειτούργησε ευεργετικά για την Άννα, η οποία έβγαλε εξανθήματα σε όλο το σώμα της και φαινόταν να αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία της.
Η Νάνσυ Παραδεισανού που είχε φτάσει, πλέον, στα όριά της έχασε την ψυχαριμία της με τον υποτιθέμενο γιατρό. «Θα σκάσεις;» του είπε. Ο γιατρός απάντησε: «Θα σκάσω κι εγώ, σκάστε κι εσείς» και τότε η Νάνσυ εξερράγη: «Ρε άντε γαμ… ρε μαλ… που θα μου πεις εμένα να σκάσω». Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Σάββας Πούμπουρας στο δωμάτιο, με τη Νάνσυ Παραδεισανού να ξεσπά πάνω του, να τον χτυπάει, πριν πέσει κλαίγοντας στην αγκαλιά του.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.