Η Κατερίνα Στικούδη υποδέχθηκε την Ελένη Τσολάκη στη θέση του τέταρτου κριτή, στο χθεσινοβραδινό Gala του My Style Rocks, ενώ τα δέκα κορίτσια εμφανίστηκαν σύμφωνα με το concept γάμου ως νύφες.
Μεγάλη νικήτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε η Κορίνα Αδραμιτίδου και κέρδισε 2.500 ευρώ.Οι τρεις υποψήφιες κοπέλες προς αποχώρηση ήταν οι Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Κυριακή Κατσογρεσάκη και Γεωργία Σιακαβάρα. Οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες έσωσαν την Ευρυδίκη και οι κριτές αποφάσισαν να αποχωρήσει η Κυριακή Κατσογρεσάκη από το My Style Rocks.
Τα My market επενδύουν εδώ και 13 χρόνια στην ιχνηλασιμότητα των εγχώριων φρούτων και λαχανικών, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να γνωρίζουν την προέλευση και τη διαδρομή κάθε επιλογής τους.