«Best Friend’s Fear»: Η Έλλη Κοκκίνου ζει ένα θρίλερ κλεισμένη σε τροχόσπιτο
Η τραγουδίστρια πηγαίνει για φωτογράφιση με την ομάδα της στη λίμνη Μπελέτσι, αλλά ο Σάββας Πούμπουρας έχει άλλα στο νου του
Οι ήδη πολυσυζητημένες -για διαφορετικούς λόγους- φάρσες του Σάββα Πούμπουρα επιστρέφουν και αυτή την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου (στις 22.45, ΑΝΤ1), με τρία διαφορετικά θύματα.
Η Έλλη Κοκκίνου έρχεται με την ομάδα της στη λίμνη Μπελέτσι για μία επαγγελματική φωτογράφιση. Τόσο ο φωτογράφος όσο και οι συνεργάτες της έχουν μάθει καλά το ρόλο τους. Ο Δημήτρης, συνεργάτης της εκπομπής, βρίσκεται εκεί για το backstage video της φωτογράφισης. Στα πλάσματα της λίμνης, βέβαια, δεν αρέσουν και πολύ οι επισκέψεις… Ο Σάββας Πούμπουρας περιμένει μέσα στο κοντρόλ την εξέλιξη της ιστορίας για να δώσει τις «κατάλληλες» οδηγίες για την εξέλιξη της φάρσας.
Ο Βίκτωρας προσκαλεί τον Jerom Kaluta σε σπίτι φίλου του ο οποίος μετακομίζει στο εξωτερικό, για να διαλέξουν ποια αντικείμενα θέλουν να κρατήσουν. Αυτό που δεν γνωρίζει ο Jerom είναι ότι το σπίτι ανήκει σε μία ομάδα αδίστακτων μαφιόζων.
Η Σοφία έρχεται στο σπίτι για να κάνει babysitting στη μικρή Αναστασία. Η σχέση της με τα παιδιά είναι πολύ καλή. ‘Ηρθε όμως η ώρα να μάθουμε πώς τα πηγαίνει και με τα φαντάσματα.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας