Στην εκπομπή «Best Friend’s Fear» και τον Σάββα Πούμπουρα αναφέρθηκε ξανά ο Νίκος Μουτσινάς, δείχνοντας την έντονη διαφωνία του με το τελικό αποτέλεσμα που μεταδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής από τον ΑΝΤ1, με "θύματα" στις φάρσες τον Τρύφωνα Σαμαρά κια την Ειρήνη Κολλιδά.
«Ξαναχτύπησε ο Πούμπουρας. Δεν είναι ακόμα στη φυλακή, κακώς, αν με ρωτάς, κυκλοφορεί ελεύθερος και κάνει τις “πλάκες” του. Αθώες πλάκες, πλάκες παιδικές, πλάκες από αυτές που θες δίπλα σου και τον καρδιολόγο, παίρνεις όλη τη μονάδα ανάνηψης να υπάρχει εκεί κοντά, αχρείαστη να είναι. Δεν την άφηνε να φύγει την Ειρήνη Κολιδά από το νοσοκομείο. Ωραία πλάκα; Ωραίο αστείο; Κουβαλούσαν κάτι αιμόφυρτους μπροστά της, αυτή να τα έχει χάσει… Τι αστείο ρε φίλε, ποιος το σκέφτηκε; Αυτή να τρέμει, να φωνάζουν οι άλλοι. Εκεί, λίγο πριν το έμφραγμα, εμφανίζεται ο Πούμπουρας πάντα με γέλια γιατί περνάει τέλεια, εξαιρετικά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μουτσινάς.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.