Νίκος Μουτσινάς για Σάββα Πούμπουρα: «Δεν είναι ακόμα στη φυλακή... Κακώς αν με ρωτάτε»

Νίκος Μουτσινάς για Σάββα Πούμπουρα: «Δεν είναι ακόμα στη φυλακή... Κακώς αν με ρωτάτε»

Τη δυσαρέσκειά του για τις φάρσες που μεταδόθηκαν στη δεύτερη εκπομπή «Best Friend’s Fear», διατύπωσε στον αέρα ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ

756567
Στην εκπομπή «Best Friend’s Fear» και τον Σάββα Πούμπουρα αναφέρθηκε ξανά ο Νίκος Μουτσινάς, δείχνοντας την έντονη διαφωνία του με το τελικό αποτέλεσμα που μεταδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής από τον ΑΝΤ1, με "θύματα" στις φάρσες τον Τρύφωνα Σαμαρά κια την Ειρήνη Κολλιδά.

«Ξαναχτύπησε ο Πούμπουρας. Δεν είναι ακόμα στη φυλακή, κακώς, αν με ρωτάς, κυκλοφορεί ελεύθερος και κάνει τις “πλάκες” του. Αθώες πλάκες, πλάκες παιδικές, πλάκες από αυτές που θες δίπλα σου και τον καρδιολόγο, παίρνεις όλη τη μονάδα ανάνηψης να υπάρχει εκεί κοντά, αχρείαστη να είναι. Δεν την άφηνε να φύγει την Ειρήνη Κολιδά από το νοσοκομείο. Ωραία πλάκα; Ωραίο αστείο; Κουβαλούσαν κάτι αιμόφυρτους μπροστά της, αυτή να τα έχει χάσει… Τι αστείο ρε φίλε, ποιος το σκέφτηκε; Αυτή να τρέμει, να φωνάζουν οι άλλοι. Εκεί, λίγο πριν το έμφραγμα, εμφανίζεται ο Πούμπουρας πάντα με γέλια γιατί περνάει τέλεια, εξαιρετικά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς για τις φάρσες του Πούμπουρα σε Κολιδά - Σαμαρά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης