Κάτι ξέρουν αυτοί που λένε το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Η Όλγα Σκιαδαρέση κόρη των ηθοποιών Γεράσιμου Σκιαδαρέση και Μπέσυς Μάλφαέχει πάρει το ταλέντο των γονιών της.
Η ίδια τα τελευταία χρόνια ασχολείται τόσο με το τραγούδι όσο και με την υποκριτική. Η νεαρή κοπέλα εμφανίζεται στη μουσική σκηνή «Σφίγγα» και ο περήφανος πατέρας της ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram βίντεο από την live της εμφάνιση.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.