Κατενθουσιασμένος για την επανεμφάνισή του στον ρόλο του Ζαν Λουκ Πικάρντ στο Star Trek ήταν ο Πάτρικ Στιούαρτ στην πρεμιέρα της ταινίας Star Trek: Picard στο Λονδίνο.
Ο Στιούαρτ επιστρέφει στον θρυλικό ρόλο που τον έκανε διάσημο 18 χρόνια μετά την τελευταία φορά που φόρεσε τη διαστημική στολή.
Τα κέφια του 79χρονου ηθοποιού έγιναν ξεκάθαρα όταν είδε μπροστά του τον επί χρόνια φίλο του σερ Ίαν ΜακΚέλεν με τον οποίο μοιράστηκε ένα φιλί στο στόμα πάνω στο κόκκινο χαλί.
Σε μια εξίσου θεατρική κίνηση ο ΜακΚέλεν κάποια στιγμή γονάτισε μπροστά στον Στιούαρτ για να τον τιμήσει.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Patrick Stewart (@sirpatstew) στις
Κλείσιμο
Στις δηλώσεις του ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός έκανε ειδική αναφορά για το Brexit κάνοντας λόγο για «το πιο άσχημο πράγμα» που του έχει συμβεί στην πολιτική του ζωή.
«Με λυπεί πάρα πολύ. Πιστεύω ότι αυτό που συμβαίνει με την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι στην πραγματικότητα το πιο λυπηρό, το πιο άσχημο πράγμα που μου έχει συμβεί από τότε που ενεπλάκην στην πολιτική» είπε στο PA Media.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.