Στις 3 Φεβρουαρίου βγαίνει στον αέρα το Μega

megalogo

Ο Πέτρος Μπούτος έχει την ευθύνη του τομέα της ψυχαγωγίας και ο Σταμάτης Μαλέλης της ενημέρωσης

Ο κύβος ερρίφθη και την πρώτη Δευτέρα του Φεβρουαρίου το Mega θα αρχίσει και πάλι να εκπέμπει. Μετά την τακτοποίηση όλων των εκκρεμοτήτων νομικής φύσης, το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη θα βγει στον αέρα με πρόγραμμα ενημερωτικό και με ψυχαγωγικό το οποίο θα προέρχεται από την αξιοποίηση της περίφημης ταινιοθήκης.

Ο Πέτρος Μπούτος έχει την ευθύνη του τομέα της ψυχαγωγίας και ο Σταμάτης Μαλέλης είναι επικεφαλής στον τομέα της ενημέρωσης. Τις επόμενες μέρες θα δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες που αφορούν το περιεχόμενο του προγράμματος του καναλιού.

ΣΧΟΛΙΑ (11)

Suka bliet

Επιτέλους! Ξανά το " ρετιρέ ". Έχουμε πάθει εξάρτηση μετά από 25 χρόνια επαναληψεων!

ΜEGA MOY

Δεν με νοιάζει ποιος το έχει και τι γίνεται με τα οικονομικά ή τον ανταγωνισμό. Η ταινιοθήκη του είναι σούπερ και πολύ καλύτερη από πολλά καινούργια σήριαλ. Η καλύτερη παρέα τα Σαββατοκύριακα που τα άλλα κανάλια δείχνουν μόνο μαγειρική και κουτσομπολιά... Σε περιμένουμε...

ΠΡΟΣ ΣΑΝΟΦΑΓΟΥΣ ΨΥΡΙΖΑΙΟΥΣ

Και ολο κλαινε τα ψυριζακια που θα εχει ο Μαρινακης δικο του καναλι. Παππα πες αλευρι! Τζαμπα τοσες απατεωνιες για να φτιαχτει το τσυριζοκαναλι σας λαμογια.

MEGA CHANNEL OEOEOE OEOEOE OEOEOE....

Η πρώτη Ελληνική ταινία του '60 που θα δείξει πρέπει να είναι ή "οι παπατζήδες", ή "η χαρτορίχτρα" προς τιμήν των παπατζήδων που το έκλεισαν!!

επιτέλους

Σαββίδη πονάς; Και φταίει ο Πειραιάς! Όλα στη φόρα Ρώσε....

Παύλος

Τι έγινε το one χαμουτζή; Πάτωσε;

Μικρομεσαίος

Αμήν και πότε! Μπράβο!

Κοκκινιά

Νικολάκη συντονίσου.

Revence

3 Φεβρουαρίου θα κλαψει ο Παπας με μαυρο δακρυ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης