Ο Ντάνιελ Κρεγκ αυτοτρολάρεται σε διαφήμιση με τον «Τζέιμς Μποντ»
Δείτε την περιπέτειά του με την οποία ο Ντάνιελ Κρεγκ άλλοτε αποδομείται και άλλοτε θυμίζει τον 007
Αρκετές στιγμές γέλιου χαρίζει ο Ντάνιελ Κρεγκ με τη διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί και η οποία «παίζει» με τον χαρακτήρα του Τζέιμς Μποντ.
Ο Κρεγκ εμφανίζεται αρχικά να κάνει διακοπές σε ένα ειδυλλιακό ησυχαστήριο όταν ενημερώνεται ότι έχει φτάσει ο οδηγός του.
Στα επόμενα καρέ φαίνεται ο Κρεγκ να μπαίνει σε ένα ταξί με την οδηγό του, όταν αντιλαμβάνεται ότι επιβάτης της είναι ο «Τζέιμς Μποντ» πατάει το γκάζι με τον διάσημο ηθοποιό να μην παραμένει και τόσο ατάραχος.
Η περιπέτεια ξεκινά όταν ο Κρεγκ αποβιβάζεται από το ταξί ξεχνώντας μέσα του το διαβατήριό του.
Αντίθετα με τον «Τζέιμς Μποντ» το κυνηγητό που ακολουθεί δεν έχει αίσιο αποτέλεσμα για τον Κρεγκ με αποτέλεσμα δύο ηλικιωμένοι που τον βλέπουν να ασθμαίνει μετά το τρέξιμό του να αποφαίνονται ότι «όχι, δεν είναι ο Τζέιμς Μποντ».
Παρά τις δυσκολίες, ωστόσο, ο Ντάνιελ Κρεγκ καταφέρνει να φτάσει στον στόχο του, ένα κάστρο, βρίσκοντας λύση αλά «Τζέιμς Μποντ» για να εξασφαλίσει ένα σμόκιν αν και η είσοδός του στον χώρο είναι θορυβώδης μετά τη σύγκρουσή του με έναν σερβιτόρο.
Η σύγκρουση αυτή, ωστόσο, είναι και αυτή που του δίνει λύση - σε μια στιγμή τύχης που θυμίζει τον 007 - καθώς ο Κρεγκ συναντά την οδηγό του ταξί του η οποία του δίνει το διαβατήριό του.
Μετά από όλα αυτά τελικά ο Κρεγκ καταλήγει σε ένα μπαρ όπου πίνει... μπύρα.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.