Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Bar Refaeliκαθώς η οικογένειά της μεγάλωσε κατά ένα μέλος. Η καλλονή από το Ισραήλ που έχει ήδη αποκτήσει δύο κοριτσάκια την Liv και την Elle με τον σύζυγό της απέκτησε σήμερα ένα πανέμορφο αγοράκι.
«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Dr. Ronit Coral που είναι κοντά μου σε κάθε μου γέννα, στην αξιαγάπητη μαία μας Bint Sasson και σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Lis Maternity Hospital staff όπου γέννησα σήμερα το τρίτο μου παιδί», αποκάλυψε η χαρούμενη μανούλα στην «The Jerusalem Post».
Η Bar παντρεύτηκε τον μεγιστάνα Adi Ezra σε μια παραδοσιακή τελετή στο Carmel Forest Spa Resort στη Χάιφα του Ισραήλ το 2015.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».