Γρηγόρης Βαλτινός: «Δεν μετάνιωσα που απέρριψα τον ρόλο του Μαρκορά»

Στην επιτυχημένη σειρά «Δύο Ξένοι» τον ρόλο ανέλαβε και «σφράγισε» ο Νίκος Σεργιανόπουλος

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ο Γρηγόρης Βαλτινός απάντησε στην ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού αν ποτέ μετάνιωσε που δεν έπαιξε τον ρόλο του «Κωνσταντίνου Μαρκορά» στη σειρά «Δύο Ξένοι». Ο ρόλος που του είχε προταθεί τελικά τον ανέλαβε ο Νίκος Σεργιανόπουλος.

«Όχι, δεν μετάνιωσα που δεν αποδέχτηκα το ρόλο. Ίσως είναι ένα είδος σίριαλ, το οποίο δεν μου πάει πάρα πολύ, δηλαδή θα ήθελα κάτι πιο ήπιο, από πλευράς κωμωδίας, κάποια κομεντί ας πούμε. Όχι τόσο εκκωφαντικά αστείο...»
«Αλλά και τόσο εκκωφαντικά επιτυχημένο» σχολίασε η Ναταλία Γερμανού.
Και συνέχισε ο Γρηγόρης Βαλτινός: «Μπορεί να το μετανιώσεις που δεν μπόρεσες να το κάνεις, αλλά αν το κρίνεις και το συγκρίνεις με τις συνθήκες τις εποχής, το ότι δεν μπορούσα να το κάνω, δεν το μετανιώνεις. Λες “έτσι έπρεπε να γίνει”. Έπειτα, πιστεύω πως ότι είναι να γίνει, γίνεται. Το ένα τραβάει από εδώ, το άλλο τραβάει από εκεί, υποχρεώσεις, ο δρόμος ο διαφορετικός που πήρες, αυτά που θες να κάνεις. Είναι η συνισταμένη, ο συσχετισμός των δυνάμεων βγάζει τελικά αυτό που πρέπει να κάνεις και να επιλέξεις».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr