H Ιωάννα Τριανταφυλλίδουείναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, συνεχίζοντας να κυνηγάει το όνειρό της για διεθνή καριέρα στην υποκριτική. Η ηθοποιός φαίνεται ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με το επίθετό της, καθώς είναι μεγάλο και οι Αμερικανοί δυσκολεύονται να το προφέρουν.
Για αυτό και «έκοψε» το «Τριαντα» και το έκανε «Φυλλίδου». Συγκεκριμένα, το όνομά της έγινε, για τους ξένους παραγωγούς και θαυμαστές, Joanna Fyllidou. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την Internet Movie Database, πιο γνωστή με την συντομογραφία IMDb, τη διαδικτυακή βάση δεδομένων με πληροφορίες για ηθοποιούς, ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, παρουσιαστές της τηλεόρασης, βιντεοπαιχνίδια και συντελεστές παραγωγής ταινιών ή προγραμμάτων.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.