Βίκυ Σταυροπούλου: Έζησε ένα ανατριχιαστικό θρίλερ, μέχρι να καταλάβει ότι είναι φάρσα

Βίκυ Σταυροπούλου: Έζησε ένα ανατριχιαστικό θρίλερ, μέχρι να καταλάβει ότι είναι φάρσα

Δείτε το βίντεο από τη χθεσινή πρώτη εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα στον ΑΝΤ1 Best Friend's Fear, με θύμα τη γνωστή ηθοποιό

stauropoulou1101-1200x675
Η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν -χωρίς να το ξέρει βέβαια- η πρωταγωνίστρια στην τρομακτική φάρσα, με συνεργό την κόρη της Δανάη Μπάρκα που προβλήθηκε χθες βράδυ στην πρεμιέρα του Best Friend's Fear με τον Σάββα Πούμπουρα στον ΑΝΤ1.
Σύμφωνα με το σενάριο, ενώ βρίσκονταν μαζί με την κόρη της σε ένα σπίτι στο Κορωπί, μια απρόσμενη επισκέπτρια και ένας άγνωστος έξω από το τζάμι δοκίμασαν τις αντοχές της Βίκυς Σταυροπούλου. Τρομοκρατημένη, ζητούσε να πάρουν την Αστυνομία τηλέφωνο κια ουρλιάζοντας, έπεσε στο πάτωμα όταν στο τέλος ο Σάββας πούμπουρας μεταμφεσμένος εισέβαλε με τσεκούρι στο σπίτι.
«Η κόρη σου την έστησε! Η κόρη σου» φώναζε ο παρουσιαστής όταν πλέον αποκαλύφθηκε για να την καθησυχάσει, αλλά η Βίκυ Σταυροπούλου ήτα σοκαρισμένη για αρκετά δευτερόλεπτα.
BEST FRIEND’S FEAR – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 - Βίκυ Σταυροπούλου


Η πρεμιέρα του Best Friend’s Fear συγκέντρωσε μέσο όρο τηλεθέασης 35,8% στο δυναμικό κοινό (18-54), ενώ στο γενικό σύνολο είχε μέσο όρο 34,6%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης