«My Style Rocks»: Τη Δευτέρα η πρεμιέρα

Στον ΣΚΑΪ επιστρέφει το σόου που έγινε trend στα social media και αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό

438
Το «My Style Rocks» έρχεται ανανεωμένο και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου στις 17:05 στον ΣΚΑΪ. Ετοιμαστείτε για εμφανίσεις με "άποψη", στο πιο στιλάτο ψυχαγωγικό πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης. H λαμπερή Κατερίνα Στικούδη παίρνει τη θέση της παρουσιάστριας και μας συστήνει έντεκα κοπέλες με διαφορετικό στιλ. Στην κριτική επιτροπή φέτος, θα είναι: ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Λάκης Γαβαλάς.

474
529

✨New Season✨ Παρουσιάζει η Κατερίνα Στικούδη Στην κριτική επιτροπή: Stelios Koudounaris / Στελιος Κουδουναρης , Έλενα...

Δημοσιεύτηκε από Greece My Style Rocks στις Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020


Το «My style Rocks» έρχεται με έξι επεισόδια την εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή κάθε απόγευμα στις 17:05. Το βράδυ της Παρασκευής (22:00) στο λαμπερό Gala θα βραβεύεται η υποψήφια που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις της στη διάρκεια της εβδομάδας.
Κλείσιμο
550


Δείτε και τις 11 φετινές διαγωνιζόμενες

Κορίνα Αδραμιτίδου, 36 ετών, Βόλος
ΚΟΡΙΝΑ-ΑΔΡΑΜΙΤΙΔΟΥ-_10_

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά σε ηλικία 15 ετών μετακόμισε με την οικογένειά της στο Βόλο, όπου και ζει έως σήμερα. Σπούδασε πληροφορική, αλλά σε ηλικία 20 ετών ξεκίνησε να δουλεύει σε ένα κατάστημα ρούχων Ελλήνων σχεδιαστών. Αγάπησε τόσο πολύ αυτή τη δουλειά ώστε σήμερα, 16 χρόνια μετά να εξακολουθεί να εργάζεται εκεί.

Δήλωσε συμμετοχή στο «My Style Rocks» γιατί πιστεύει πως μια γυναίκα με παραπάνω κιλά μπορεί να έχει και στυλ και άποψη. Δεν την ενοχλεί η καλοπροαίρετη κριτική για το στυλ της, καθώς πιστεύει ότι την κάνει καλύτερη, ωστόσο δηλώνει αποφασισμένη να μην αφήσει κανέναν να σχολιάσει κακόβουλα τα κιλά της.


Έφη Γκούτα, 23 ετών, Θεσσαλονίκη
ΕΦΗ-ΓΚΟΥΤΑ-_8_

Η Έφη Γκούτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας και είναι απόφοιτη σχολής μακιγιάζ. Από τα 17 δούλευε για να είναι οικονομικά ανεξάρτητη και να μην στηρίζεται στους γονείς της. Δηλώνει «γνήσια Θεσσαλονικιά», αφού της αρέσει να είναι κάθε στιγμή της ημέρας περιποιημένη και το στυλ της να ανταποκρίνεται πάντα στην τελευταία λέξη της μόδας! Με 70.000 followers στο Instagram απολαμβάνει να δημιουργεί τις δικές της προτάσεις μόδας για όσες την ακολουθούν και την εμπιστεύονται.


Μαρία Καζαριάν, 25 ετών, Αθήνα
ΜΑΡΙΑ-ΚΑΖΑΡΙΑΝ-_10_

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Οι γονείς της έχουν καταγωγή από την Αρμενία. H Μαρία έχει 3 αδέρφια: την Ειρήνη, τον Δημήτρη και τον Γιάννη. Η Ειρήνη είναι γνωστή σε όλους μας, αφού ήταν η νικήτρια του περσινού (2018) Greece’s Next Top Model.

Σπούδασε make up και ονυχοπλαστική, δεν ασχολήθηκε ωστόσο ποτέ. Τον τελευταίο χρόνο έχει δημιουργήσει δική της επιχείρηση, η οποία προμηθεύει εξοπλισμό αισθητικής σε ινστιτούτα.

Από μικρή λάτρευε τη μόδα. Θεωρεί το στυλ της classy, ενώ όνειρό της είναι να δημιουργήσει τη δική της κολεξιόν ρούχων.
Υπόσχεται να κερδίσει το φετινό «Μy Style Rocks», αφού, όπως λέει, η νίκη είναι στο DNA της οικογένειας Καζαριάν!


Τόνια Κούμπα, 32 ετών, Αθήνα
ΤΟΝΙΑ-ΚΟΥΜΠΑ-_32_

Η Τόνια κατάγεται από τη Μυτιλήνη και ζει μόνιμα στην Αθήνα. Είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Από την ηλικία των 5 έως 15 ετών ασχολήθηκε με το παιδικό μόντελινγκ και τη διαφήμιση με παρότρυνση του πατέρα της.

Πριν από τρία χρόνια είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα. Το πάνω χείλος της κόπηκε στα τρία, όταν της επιτέθηκε ένας σκύλος. Χρειάστηκαν 8 μήνες εντατικών θεραπειών και επεμβάσεων για να αναρρώσει πλήρως. Δήλωσε συμμετοχή για να δείξει τη διαφορετικότητά της.


Κρίστεν Λεωτσάκου, 28 ετών, Αθήνα
ΚΡΙΣΤΕΝ-ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ-_16_

Η Κρίστεν γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η μητέρα της έχει καταγωγή από τα νησιά Αζόρες και ο πατέρας της είναι Έλληνας.

Και οι δυο γιαγιάδες της ήταν μοδίστρες και από εκείνες πήρε τα πρώτα ερεθίσματα σχετικά με τη μόδα. Από μικρή θυμάται να λέει ότι θέλει να γίνει σχεδιάστρια μόδας. Αποφάσισε, λοιπόν, τότε να ασχοληθεί με το fashion blogging. Είναι υπέρμαχος της οικολογίας. Από το 2014 είναι vegan και υποστηρίζει το zero waste living. Για το λόγο αυτό έχει ανοίξει κανάλια στο YouTube που αριθμούν πάνω από 300.000 subscribers. Είναι οπαδός της «θετικής μόδας», ντύνεται δηλαδή αποκλειστικά με μεταχειρισμένα ρούχα ή ρούχα που έχουν φτιαχτεί από οικολογικά υλικά. Δήλωσε συμμετοχή στο «Μy Style Rocks» για να αποδείξει ότι μια γυναίκα μπορεί να έχει τέλειο στιλ, φορώντας ρούχα second hand.


Κιάρα Μαρκέζη, 19 ετών, Αθήνα
ΚΙΑΡΑ-ΜΑΡΚΕΖΗ-_19_

Η Κιάρα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η μητέρα της είναι φωτογράφος μοντέλων (Μαρία Μαρκέζη). Πατέρας της είναι ο Αλέξανδρος Τσοχατζόπουλος, γιος του Άκη.

Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν ενός έτους. Ο πατέρας της ξαναπαντρεύτηκε και έχει δημιουργήσει νέα οικογένεια. Έχει κρατήσει το επώνυμο της μητέρας της γιατί δεν θέλει να την ταυτίζουν με τον παππού της, παρά τη μεγάλη αδυναμία που του έχει.

Ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ από 14 ετών. Λόγω των γνωριμιών της μητέρας της έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς σχεδιαστές. Έχει συμμετάσχει σε πολλές επιδείξεις και φωτογραφήσεις. Μετά το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάσει υποκριτική, αλλά σταμάτησε γιατί κατάλαβε ότι δεν της ταιριάζει. Πλέον έχει καταλήξει ότι θέλει να σπουδάσει styling και να γίνει fashion blogger.


Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, 34 ετών, Αθήνα
ΕΥΡΥΔΙΚΗ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-_16_

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Χαϊδάρι. Πήγε σε τεχνικό λύκειο και σπούδασε μακιγιάζ και κομμωτική. Σε ηλικία 18 ετών έλαβε μέρος στα καλλιστεία ομορφιάς «Playmate». Ωστόσο, ο χώρος του μόντελινγκ δεν ταίριαζε καθόλου στο χαρακτήρα της και έτσι αποφάσισε να μην συνεχίσει. Μία δεκαετία αργότερα, πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Το γεγονός αυτό της έδωσε τεράστια δύναμη και αυτοπεποίθηση. Για το λόγο αυτό δηλώνει πως το ταξίδι της στο «My Style Rocks» θα είναι για εκείνη μια… πολύ εύκολη υπόθεση. Της αρέσει να κάνει πράγματα για τον εαυτό της και έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά κοσμημάτων.


Στέλλα Πάσσαρη, 26 ετών, Θεσσαλονίκη
ΣΤΕΛΛΑ-ΠΑΣΣΑΡΗ-_24_

Η Στέλλα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Μόλις τελείωσε τις σπουδές της στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Αγαπημένη της πρώην παίκτρια του «Μy Style Rocks» είναι - φυσικά - η Ιωάννα Τούνη, με την οποία διατηρούν κατάστημα με ρούχα στη Θεσσαλονίκη. Αυτό που τις ένωσε είναι η κοινή αγάπη που έχουν για τη μόδα.

Θεωρεί πως το στυλ της είναι τόσο ιδιαίτερο και μοναδικό που με άνεση θα στεφτεί νικήτρια του φετινού «My Style Rocks».


Βασιλική Σουλάνη, 27 ετών, Αθήνα
ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΣΟΥΛΑΝΗ-_21_

Η Βασιλική έχει καταγωγή από Λευκάδα και Κέρκυρα, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα. Ο πατέρας της είναι δάσκαλος και η μητέρα της ασχολείται με τα οικιακά. Από μικρή της άρεσε να ντύνεται ιδιαίτερα και θυμάται να λέει από παιδί ότι θέλει να γίνει σχεδιάστρια μόδας. Αν και στο σχολείο άκουγε πολλά αρνητικά σχόλια για το εκκεντρικό της στυλ εκείνη δεν πτοήθηκε ποτέ! Έχει σπουδάσει ΜΜΕ στο Καποδιστριακό και χαρακτηρίζει τον εαυτό της παιδί των media. Αυτή την περίοδο εργάζεται σε διαφημιστική εταιρεία και παράλληλα κάνει ραδιοφωνική εκπομπή σε web radio. Μέσα από τη μόδα και το στυλ θέλει να περάσει κοινωνικά μηνύματα, καθώς ασχολείται και με την ψυχολογία. Της αρέσει που είναι εκκεντρική και θέλει να γίνει η «Lady Gaga της Ελλάδας»!


Αμίνα Χακίμ, 33 ετών, Βόλος
ΑΜΙΝΑ-ΧΑΚΙΜ-_11_

Η Αμίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο. Η μητέρα της ήταν Βολιώτισσα και ο πατέρα της Σύρος. Έχει σπουδάσει υποκριτική, αλλά δεν ασχολήθηκε ποτέ. Η Αμίνα είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού.

Στόχος της στο «My Style Rocks» είναι να δημιουργήσει τα πιο εκκεντρικά looks ώστε να καταφέρει να είναι η νικήτρια του show!


Λένα Χαριζόπουλος, 40 ετών, Αθήνα
ΛΕΝΑ-ΧΑΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ-_41_

Η Λένα προέρχεται από εύπορη οικογένεια, η οποία διατηρούσε αλυσίδα φροντιστηρίων. Η ενασχόλησή της με τη μόδα ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη, όπου μία φίλη της, που δούλευε ως merchandiser στη Victoria Secret, της πρότεινε να ασχοληθεί με τον χώρο. Είναι οπαδός του «ευ ζην», της αρέσει η καλή ζωή και πάθος της είναι τα ταξίδια τα οποία και έχει καταφέρει να κάνει μέρος της δουλειάς της. Είναι σύμβουλος επικοινωνίας σε μεγάλους οίκους μόδας και διατηρεί lifestyle blog που έχει να κάνει με την αισθητική, την πολυτέλεια και ενίοτε με σχεδιαστές. Έχει δουλέψει ως υπεύθυνη επικοινωνίας και visual merchandiser στο Λονδίνο και στη Ρώμη σε μεγάλους οίκους μόδας. Έχει κάνει δύο γάμους.


Λαμπερή πρεμιέρα τη Δευτέρα 13.1 στις 17:05 στον #skaitvGR 👠

Δημοσιεύτηκε από Greece My Style Rocks στις Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης