ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ο Διονύσης Σαββόπουλος υποδέχεται τον Σταμάτη Κόκοτα

Ο Διονύσης Σαββόπουλος υποδέχεται τον Σταμάτη Κόκοτα

Ο Σταμάτης Κόκοτας θα... κατηφορίσει απ’ της «Ακρόπολης τα μέρη» στο «Άλσος» 

48390fd2ad2b7a93db8983acae124425_XL
Έναν τραγουδιστή με λαμπρό παρελθόν στο ελληνικό τραγούδι θα υποδεχτεί, στο «Άλσος» , στις 19 και 26 Ιανουαρίου ο Διονύσης Σαββόπουλος. Ο λόγος για τον αειθαλή Σταμάτη Κόκοτα ο οποίος θα συμπράξει με τον Νιόνιο σε δύο απρόβλεπτες βραδιές.


Η φωνή και οι ερμηνείες του Σταμάτη Κόκοτα αποτελούν ένα ξεχωριστό κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού. Έχει ερμηνεύσει σπουδαία τραγούδια όλων των κορυφαίων Ελλήνων συνθετών και στιχουργών όπως οι Μάνος Χατζιδάκις, Μίκης Θεοδωράκης, Σταύρος Ξαρχάκος, Βασίλης Τσιτσάνη,ς Δήμος Μούτσης, Απόστολος Καλδάρας, Γιάννης Σπανός, Γιώργος Ζαμπέτας, Γιώργος Χατζηνάσιος, Νίκος Γκάτσος, Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, Λευτέρης Παπαδόπουλος κ.α.


Ο Σταμάτης Κόκοτας λοιπόν θα... κατηφορίσει απ’ της «Ακρόπολης τα μέρη» στο «Άλσος» και θα στείλει «φιρμάνι» μουσικό στην Κρήτη και στη Μάνη, θυμίζοντας μας «Ένα όνειρο απατηλό», ρωτώντας «Με τι καρδιά να σ’ αποχαιρετήσω» και τραγουδώντας «Πες πως μ αντάμωσες», «Στου Προφήτη Ηλία τα σοκάκια» αλλά και την «Πειραιώτισσα», τον «Τρελό», το «Ένα αλάνι απ’ το λιμάνι», το «Δεν το μπορείς», το «Γιέ μου» και άλλα πολλά υπέροχα τραγούδια του.


Μαζί του στο πιάνο ο μαέστρος Γιάννης Δοναδίκης, με σολίστ στο μπουζούκι τον βιρτουόζο Κοσμά Κοκόλη και δίπλα τον τραγουδοποιός Παντελή Αμπαζή,που εσχάτως «Ανεξήγητα αρέσει», με τραγούδια από την δισκογραφία του και την «Ανωτάτη Ζαμπετική». Συμμετέχει ο Δημήτρης Κόκοτας.

kokotas_5
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης