Η Άννα Βίσσηβρέθηκε στο Παλλάς για να απολαύσει τον Τάκη Ζαχαράτο, στην παράσταση «Ζω για σένα». Ανήμερα των Φώτων η τραγουδίστρια κάθισε στις πρώτες θέσεις του θεάτρου και δεν δίστασε να ανέβει στο stage και να τραγουδήσει live μαζί με τον Τάκη Ζαχαράτο.
Η Άννα Βίσση ζήτησε μάλιστα απο τον Τάκη Ζαχαράτο να την μιμηθεί χωρίς φόβο. Η συνύπαρξη τους στη σκηνή έκανε το κοινό να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα. «Απόψε πήγα στο Παλλάς να δω τον Τάκη Ζαχαράτο, και …χαλάρωσα, διασκέδασα, συγκινήθηκα, γέλασα με τη καρδιά μου αφού αφέθηκα τόσο στο ταλέντο και το χάρισμα του όσο και στην αλήθεια του που δεν φοβόταν να κρύψει σε καμία στιγμή!», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση στα social media.
Tο show, όμως, δεν τελείωσε εκεί, αφού η Άννα Βίσση βρέθηκε στο καμαρίνι του Τάκη ζαχαράτου και μεταμορφώθηκε σε… Μαίρη Χρονοπούλου. Ο Τάκης Ζαχαράτος, μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφίες τους στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σε ευχαριστώ για την τεράστια τιμή! Δεν έχω λόγια για την βραδιά που μου χάρισες! Την αγάπη μου για την απόλυτη Ελληνίδα τραγουδίστρια με την διαμαντένια φωνή την γνωρίζετε… κάθε συνάντηση μας είναι ένα όνειρο επί γης… Σαν Μαίρη & Ρένα στο «Ζω Για Σένα»!
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.