«Χρόνια πολλά πρίγκιπά μου!»: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον γιο της Γιάννη που γιορτάζει
Με μία αδημοσίευτη φωτογραφία, η παρουσιάστρια ευχήθηκε και μέσω instagram στον γιο της
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια παλαιότερη φωτογραφία από το μαιευτήριο, αγκαλιά με τον νεογέννητο τότε γιο της. Ο Γιάννης-Εφραίμ Σοφός γεννήθηκε στις 27 Απριλίου 2018 και σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή. Η μητέρα του με συγκίνηση σχολιάζει στην ανάρτησή της: «Ακόμα θυμάμαι αυτές τις πρώτες ώρες που σε κράτησα στην αγκαλιά μου. Κάθε μέρα εσύ και οι αδελφές σου με κάνετε να συνειδητοποιώ πόσο τυχερή είμαι που ήρθατε στη ζωή μου...! Χρόνια πολλά πρίγκιπά μου. Να χαίρεστε τον Γιάννη και την Ιωάννα που υπάρχουν στη ζωή σας!».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας