Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Κώστας Βουτσάς, έχοντας μόλις ολοκληρώσει την παιδική παράσταση που παρουσιάζει στο θέατρο Broadway, μίλησε πολύ ταραγμένος στους δημοσιογράφους για τη ξαφνική απώλεια της Έρρικας Μπρόγιερ.
«Δεν το ήξερα, το έμαθα τώρα. Έφυγε… Ήξερα ότι είχε διάφορα προβλήματα, αλλά πήγε από καρκίνο. Θεός σχωρεσ' την Έρρικα… Ήμασταν πολύ αγαπημένοι… Μάθαινα νέα της όλο αυτό το διάστημα, αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο τραγική η κατάστασή της. Κρίμα, πολύ στενοχωρήθηκα. Η γλυκούλα μου… Δεν μπορώ να μιλήσω… Θα πάρω τηλέφωνο τώρα την κόρη μου να δω τι γίνεται» είπε σχεδόν σαστισμένος ο ηθοποιός, αναφερόμενος στην κόρη του Σάντρα Βουτσά την οποία απέκτησε με την Έρρικα Μπρόγιερ.
Σε μια καθημερινότητα που κινείται σε ολοένα και πιο εντατικούς ρυθμούς, ο ποιοτικός ύπνος αναδεικνύεται ως μία από τις πιο ουσιαστικές μορφές φροντίδας του εαυτού μας. Εδώ, η επιλογή του κατάλληλου στρώματος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, κάτι που η JYSK γνωρίζει καλά.