Ριάνα: Πλήρως απογοητευμένοι οι θαυμαστές της από την τραγουδίστρια

Ριάνα: Πλήρως απογοητευμένοι οι θαυμαστές της από την τραγουδίστρια

Περίμεναν εδώ και τρία χρόνια ένα άλμπουμ που δεν ήρθε ποτέ - Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι δεν της άρεσε το αποτέλεσμα 

rihanna
Έχουν περάσει περισσότερα από τρία χρόνια, από τότε που η Ριάνα κυκλοφόρησε το άλμπουμ της Anti. Και παρόλο που η ποπ σταρ γνωρίζει ότι οι θαυμαστές της περίμεναν ανυπόμονα την κυκλοφορία του ένατου δίσκου της, στις 22 Δεκεμβρίου δήλωσε, ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι δεν της αρέσει. Πολλοί ήταν αυτοί που δεν την πίστεψαν και περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή του 2019, ωστόσο τελικά το νέο άλμπουμ της Ριάνα έμεινε στο συρτάρι και οι θαυμαστές της δηλώνουν απογοητευμένοι...

«Ενημέρωση: ακούω τον εαυτό μου στο R9 και αρνούμαι να το βγάλω στην κυκλοφορία», είχε γράψει στο Instagram κάτω από ένα βιντεάκι με ένα σκυλάκι που χόρευε στο ρυθμό του «Jump Around» των House of Pain. Κι όλα αυτά λίγες ημέρες πριν εκπνεύσει η υπόσχεση που είχε δώσει στους θαυμαστές της ότι το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει το 2019.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

update: me listening to R9 by myself and refusing to release it

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις



Σε μια συνέντευξη στη Vogue, νωρίτερα φέτος, η Ριρί είχε δηλώσει ότι το επερχόμενο της άλμπουμ είναι «εμπνευσμένο από τη ρέγκε».

«Δεν θα είναι ένα τυπικό, γνώριμο ρέγκε άκουσμα, αλλά θα αισθανθείτε το ρυθμό σε όλα τα κομμάτια» είχε πει, προσθέτοντας ότι «η ρέγκε πάντα μου ταιριάζει, είναι στο αίμα μου. Έρχομαι με αυτή την κουλτούρα, μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον μεγάλωσα και δεν φεύγει από μέσα μου ποτέ. Παρότι έχω εξερευνήσει και άλλα είδη μουσικής ήρθε η ώρα να επιστρέψω σε κάτι που δεν έχω ολοκληρώσει».

Κλείσιμο
Ωστόσο, το άλμπουμ δεν κυκλοφόρησε γεγονός που προκάλεσε απογοήτευση στους θαυμαστές της, οι οποίοι το περιμένουν πώς και πώς μέσα στο 2020.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης