Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δείχνουν καινούρια φωτογραφία του Άρτσι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δείχνουν καινούρια φωτογραφία του Άρτσι

Οι Σάσεξ πόσταραν ένα βίντεο που δείχνει τις κορυφαίες τους στιγμές από το 2019 - Η πρώτη φωτογραφία δείχνει τον πρίγκιπα Χάρι να ποζάρει με τον Άρτσι, πιθανώς στον Καναδά

archie
Με ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του 2019 αποχαιρέτισαν το 2019 ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, που μοιράστηκαν μάλιστα στο instagram και καινούρια φωτογραφία του γιου τους Άρτσι, που γεννήθηκε αυτή τη χρονιά.

Οι Σάσεξ «έντυσαν» το βίντεο με το τραγούδι Clocks των Coldplay και ευχαρίστησαν προσωπικά τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Κρις Μάρτιν.

Η νέα φωτογραφία δείχνει τον πρίγκιπα Χάρι να βρίσκεται κοντά σε μια λίμνη, χαμογελώντας στον Άρτσι που κρατά στην αγκαλιά του, ντυμένος με σκούφο, μπουφανάκι και μποτάκια. Πολλοί θεωρούν ότι είναι μία φωτογραφία από τις πρόσφατες ινκόγκνιτο διακοπές του ζεύγους τα Χριστούγεννα στον Καναδά.

Οι Σάσεξ μάλιστα ευχήθηκαν στους followers για το 2020, αποσπώντας χιλιάδες likes.

Πάντως, το βίντεο περιλαμβάνει και φωτογραφία από κοινή εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ με την Κέιτ Μίντλετον, σκηνές από την εγκυμοσύνη της Μέγκαν, αλλά και φωτογραφίες από τις δράσεις τους.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πέρασαν τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως γονείς σε μια παραθαλάσσια έπαυλη 14,1 εκατομμυρίων δολαρίων, που κατέχει μυστηριώδης πολυεκατομμυριούχος, σύμφωνα με την Daily Mail. Μαζί τους βρισκόταν και η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης