Είναι από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια του πλανήτη. Ο λόγος για την Μισέλ και τον Μπάρακ Ομπάμα. Οι δυο τους έχουν παραδεχτεί δημοσίως πως καμία σχέση δεν είναι εύκολη και πως για να πετύχει ένας γάμος θέλει πολλή και συνεχή δουλειά!
Η Μισέλ Ομπάμα σε δηλώσεις της στο Good Morning America: «Η συμβουλευτική γάμου μας βοήθησε εμάς, ήταν ένας από τους τρόπους που μας βοήθησε να μάθουμε να μιλάμε για τις διαφορετικότητές μας».
Η ίδια είχε παραδεχτεί: «Αυτό που έμαθα για τον εαυτό μου ήταν πως η ευτυχία μου ήταν στο χέρι μου και ξεκίνησα να δουλεύω περισσότερο, ξεκίνησα να ζητάω βοήθεια, όχι μόνο από εκείνον αλλά και από άλλους ανθρώπους».
Τα My market επενδύουν εδώ και 13 χρόνια στην ιχνηλασιμότητα των εγχώριων φρούτων και λαχανικών, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να γνωρίζουν την προέλευση και τη διαδρομή κάθε επιλογής τους.