Τζέφ Μπέζος: Χριστούγεννα με τον έρωτα της ζωής του στο St Barth

Τζέφ Μπέζος: Χριστούγεννα με τον έρωτα της ζωής του στο St Barth

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η Λόρεν Σάντσεζ ήταν ο λόγος που ο Τζεφ Μπέζος χώρισε από τη σύζυγο του Μακένζι Μπέζος, μετά από 25 χρόνια κοινής πορείας

SPL5137165_020
Ο Τζεφ Μπέζος πέρασε τις διακοπές των Χριστουγέννων μαζί με την αγαπημένη του Λόρεν Σάντσεζ και τον 18χρονο γιο της Νίκο, στον εξωτικό προορισμό St Barth. Το ζευγάρι, που φήμες το θέλουν αρραβωνιασμένο, πέρασε όμορφες στιγμές με εκλεκτούς φίλους και βόλτες στις απομακρυσμένες παραλίες του νησιού με υπερπολυτελές γιοτ.



Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η Λόρεν Σάντσεζ ήταν ο λόγος που ο Τζεφ Μπέζος χώρισε από τη σύζυγο του Μακένζι Μπέζος, μετά από 25 χρόνια κοινής πορείας. Το πολύκροτο διαζύγιο, που του κόστισε 38,3 δισ. δολάρια, ήταν αποτέλεσμα της εξωσυζυγικής σχέσης του Μπέζος με την 49χρονη Λόρεν Σάντσεζ.



Η σχέση τους αποκαλύφθηκε όταν η παρουσιάστρια «διέρρευσε» την ανάρμοστη σχέση τους σε φίλο της, στέλνοντάς του φωτογραφία με τα γεννητικά όργανα του αγαπημένου της. Η Λόρεν Σάντσεζ πέταγε στα... σύννεφα για την σχέση τους κι ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί την ευτυχία που ένιωθε μ' έναν φίλο της, όπως ισχυρίστηκε αργότερα φιλικό της πρόσωπο. Τελικά, άθελά της, «αποκάλυψε» τον ερωτικό της δεσμό με τον CEO της Amazon.


Δείτε τις εικόνες: 

SPL5137165_017
SPL5137165_024



Κλείσιμο
Credit: SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης