Η Ελένη Φουρέιραβρέθηκε χθες στην Αλβανία και πραγματοποίησε μια λαμπερή εμφάνιση στον εθνικό τελικό της χώρας της για την Eurovision. Οι διοργανωτές και το κοινό την υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό κι εκείνη μίλησε στα αλβανικά και τραγούδησε επίσης στα αλβανικά.
«Είμαι πολύ περήφανη που είμαι Αλβανίδα», δήλωσε η Ελένη Φουρέιρα κατά τη διάρκεια του show. Εκτός από τα δικές της επιτυχίες, η τραγουδίστρια είπε στη συνέχεια και ένα αλβανικό τραγούδι. Οι θεατές την καταχειροκρότησαν κι εκείνη φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενη και συγκινημένη για την παρουσία της στο show.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.