GNTM: Τα δάκρυα της Μαρίας και η μεγάλη της πίκρα

GNTM: Τα δάκρυα της Μαρίας και η μεγάλη της πίκρα

«Άμα αυτές που το γνώριζαν και το αγαπούσαν το μόντελινγκ το βρήκαν δύσκολο, εγώ το βρήκα παλούκι γιατί έπρεπε να αλλάξω όλη μου την κοσμοθεωρία», είπε η παίκτρια που αποχώρησε

mixalopoulou-1
Μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό του GNTM και ο ανταγωνισμός έχει ανέβει μετά και την αποχώρηση της Μαρίας Μιχαλοπούλου. Στο χθεσινοβραδινό βράδυ οι κόντρες και οι καβγάδες ήταν σε πρώτο πλάνο.

Η Κέισι Μίζιου εξέφρασε την άποψη ότι η Μαρία θα ‘πρεπε να είναι αυτή που θα αποχωρήσει, αφού για εκείνη το μόντελινγκ είναι ένας χώρος που βρέθηκε τυχαία. Τα λόγια της πίκραναν πολύ τη Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία πείσμωσε και απάντησε πως δεν πρόκειται να φύγει και πως ο χώρος αυτός που γνώρισε τώρα είναι κάτι που αγάπησε πολύ.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα φτάσω στην τελική τετράδα γιατί ήξερα κι από μόνη μου ότι αντικειμενικά δεν είμαι όμορφη για να γίνω μοντέλο, αλλά ότι ήρθα εδώ πέρα επειδή δεν είχα κάτι καλύτερο να κάνω δεν υφίσταται. Αν δεν είχα πάρει σοβαρά, δεν θα ήμουν εδώ. Aν δεν είχα κάνει σοβαρή προσπάθεια, δεν θα ήμουν εδώ» δήλωσε η Μαρία με δάκρυα στα μάτια.

«Άμα αυτές που το γνώριζαν και το αγαπούσαν το μόντελινγκ το βρήκαν δύσκολο, εγώ το βρήκα παλούκι γιατί έπρεπε να αλλάξω όλη μου την κοσμοθεωρία! Αυτό που με ενοχλεί είναι το τυχαίο. Δεν πιστεύω ότι είμαι τυχαία εδώ μέσα, δεν είμαι τυχαία στις τέσσερις… κάτι στο διάολο έχω κάνει καλά κι είμαι εδώ!» είπε ξεσπώντας!

Αδιανόητη “επίθεση” της Κέισι στη Μαρία στο Greece's Next Top Model
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης