«Αποφεύγω μέρη που έχουν φωτογράφους», λέει η ηθοποιός Δανάη Παππά

«Αποφεύγω μέρη που έχουν φωτογράφους», λέει η ηθοποιός Δανάη Παππά

Η όμορφη ηθοποιός περιέγραψε πώς είναι η σχέση της με τον σύντροφό της αλλά και πόσο έχει αλλάξει μέσα από εκείνον

Danae_Pappa
Την Δανάη Παππά το τηλεοπτικό κοινό την γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Τατουάζ», ενώ φέτος την απολαμβάνει μέσα από τις «8 Λέξεις». Η ίδια μίλησε στο «TV Έθνος» για τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη και αποκάλυψε πόσο πολύ έχει βελτιωθεί η προσωπική της ζωή.

Στην περσινή μας συνέντευξη μου είχες αναφέρει πως μια κοπέλα στο Instagram σου είχε γράψει «Μακάρι ο επόμενος σύντροφός σου να σου βγάλει το παιδί που κρύβεις μέσα σου». Το κατάφερε ο νυν σύντροφός σου;
Ναι, μου το έβγαλε. Αυτή η παιδικότητα ήρθε με το κατοικίδιό μας. Έχουμε έναν σκύλο. Τον πήραμε μαζί, τον «Σπίθα». Είμαστε και οι δύο σε αυτήν τη φάση, νιώθουμε παιδιά παίζοντας με τον σκύλο μας.

Τι ήταν αυτό που σε γοήτευσε στον σύντροφό σου;
Το ότι με έκανε από την πρώτη στιγμή και συνεχίζει να με κάνει να νιώθω τον εαυτό μου. Νιώθω δυνατή, είμαι καλύτερα με μένα. Πριν και λόγω δουλειάς ένιωθα λίγο πως έχανα τον εαυτό μου. Ότι υπήρχε μόνο η δουλειά. Τώρα ξαναβρίσκω τη Δανάη.

lazaris-pappa


Πιστεύεις τώρα δηλαδή ότι υπάρχει ισορροπία και συμβαδίζει η προσωπική με την επαγγελματική ζωή;
Ναι, μέσα μου είμαι πολύ καλύτερα. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο γιατί πηγαινοέρχομαι στην Κύπρο και υπάρχει και η απόσταση, αλλά ναι, υπάρχει ισορροπία στη ζωή μου. Γυρνάω σπίτι και έχω να ασχοληθώ με την προσωπική μου ζωή, που δεν έχει να κάνει με τη δουλειά. Δίνω το ενδιαφέρον μου και κάπου αλλού εκτός δουλειάς. Γιατί είμαι εργασιομανής.

Η σχέση αυτή είδε έντονα από την πρώτη στιγμή το φως της δημοσιότητας. Θέλω να σε ρωτήσω εάν το φοβήθηκες, εάν σε ενόχλησε και πώς το διαχειρίζεσαι τώρα…
Είναι δύσκολο. Από την άλλη όμως είναι και η αλήθεια μου. Δεν μπορώ να απαγορεύσω στον εαυτό μου και στον σύντροφό μου να βγούμε για φαγητό ή να διασκεδάσουμε ή να πάμε για ψώνια.  Ολοι ξέρουμε πως σε συγκεκριμένα μέρη υπάρχουν φωτογράφοι. Δεν σου κρύβω πως υπήρξαν στιγμές που ένιωσα εξαιρετικά άβολα. Γι’ αυτό λοιπόν αποφεύγω κάποια μέρη.

Μπορεί όμως μια σχέση να διατηρήσει και την ιδιωτικότητά της εάν το θέλει το ζευγάρι;
Εννοείται πως μπορεί να γίνει. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις αναγνωρίσιμων προσώπων που μοιράζονται τις προσωπικές στιγμές τους θέλοντας να φέρουν τον κόσμο περισσότερο κοντά τους. Από την άλλη, όμως, τι μένει για σένα;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης