Άγριες Μέλισσες: Έξαλλη η Μυρσίνη, σε δίλημμα η Ελένη

Άγριες Μέλισσες: Έξαλλη η Μυρσίνη, σε δίλημμα η Ελένη

Δείτε τι θα συμβεί στο αποψινό 43ο επεισόδιο της σειράς

mirsini_-kypraios
Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις και στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ο ιατροδικαστής που επισκέπτεται τον Προύσαλη ζητά την εκταφή του Γιάννου και η είδηση ταράζει το Διαφάνι! Η Θεοδοσία αναλαμβάνει δράση να κερδίσει το Λάμπρο ενώ η Μυρσίνη γίνεται έξαλλη όταν ακούει από το Νικηφόρο ότι ο Κυπραίος είναι πολύ ερωτευμένος με την Ελένη!

Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να πείσει τον Λάμπρο να μη χαλάσει τον γάμο του για χάρη της Ελένης. Η Θεοδοσία έρχεται αντιμέτωπη με αυτή την αλήθεια και αποφασίζει να αντιδράσει δυναμικά. Η εμφάνιση ενός νέου ιατροδικαστή θα ταράξει τον Προύσαλη καθώς δείχνει αποφασισμένος να ανοίξει πάλι την υπόθεση του Γιάννου.
Η Ασημίνα περνάει δύσκολα στο σπίτι των Σεβαστών αφού το μυθιστόρημα του Νικηφόρου θα ξεκινήσει νέα κόντρα μεταξύ τους. Ο Νικηφόρος μαθαίνει από τον Κυπραίο τα αισθήματά του για την Ελένη μόνο που σύντομα αυτό θα φτάσει και στα αυτιά της Μυρσίνης. Ο Λάμπρος φέρνει την Ελένη μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Θα καταφέρει αυτήν τη φορά ο έρωτάς τους να γκρεμίσει όλα τα εμπόδια;


ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 43 (ΤΡΙΤΗ, 10/12/2019) - TRAILER [FULL HD]
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης