Ο Ίαν Στρατής μπαίνει στις «Άγριες Μέλισσες» και αναστατώνει τη Δρόσω
Τι λένε οι πρωταγωνιστές για τη συνύπαρξή τους...
Ο Ίαν Στρατής, όπως είναι γνωστό, μπαίνει και θα υποδυθεί έναν τραγουδιστή, ο οποίος περιοδεύει στην επαρχία. Κάπως έτσι περνάει και από το Διαφάνι, όπου και κάνει στάση. Εκεί γνωρίζει την Δρόσω και γοητεύεται από την μικρή αδερφή Σταμίρη. Ένα φλερτ ξεκινά, το οποίο βρίσκει άμεση ανταπόκριση. Εξάλλου, η Δρόσω τρέφει επίσης μεγάλη αγάπη για το τραγούδι και η συνάντηση αυτή θα την κάνει να πάρει μια μεγάλη απόφαση για τη ζωή της.
Ο Ίαν Στρατής και η Δανάη Μιχαλάκη μίλησαν για αυτή την συνάντηση στις «Άγριες Μέλισσες».
«Πιστεύω του ταιριάζει πολύ του Ίαν ο ρόλος αυτός. Η Δρόσω μαγεύεται πάρα πολύ από όλο αυτό και… θα δείτε! Ο Παύλος κάνει τα κολπάκια του. Ούτε εγώ ξέρω τι γίνεται με τους έρωτές μου», λέει η Δανάη Μιχαλάκη.
Ο Ίαν Στρατής αναφέρει: «Θα κάνω έναν τραγουδιστή που έρχεται με ένα μπουλούκι στο χωριό. Είμαι κανονικός θεατρίνος προς το τραγουδιστής. Η Δρόσω έχει πολλούς έρωτες κι εγώ θα ήθελα να είμαι ο μοναδικός».
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.