Για τον "αδερφό" του τον Λαυρέντη μίλησε πρόσφατα στο protothema .gr ο Νίκος Πορτοκάλογλου, αποκαλύπτοντας και το μοναδικό ντουέτο τους. «Προλάβαμε όμως και ηχογραφήσαμε ένα τραγούδι μαζί. Θα κυκλοφορήσει στον τελευταίο δίσκο που ηχογράφησε ο Λαυρέντης πριν “φύγει”. Το τραγούδι είναι του Θανάση Γκαϊφύλλια «Κι όλο σερφάρω» που το χάρισε στον Λαυρέντη. Μου άρεσε, του πρότεινα να το πούμε μαζί και το έχουμε ηχογραφήσει ντουέτο».
Πρώτο δείγμα του νέου άλμπουμ «Ψέμα στο Ψέμα» του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα είναι το single «Κι όλο σερφάρω».
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.