Ο «Μελέτης» από τις «Άγριες Μέλισσες» δεν μιλάει ποτέ για τα προσωπικά του

Ο «Μελέτης» από τις «Άγριες Μέλισσες» δεν μιλάει ποτέ για τα προσωπικά του

Τι είπε για τον έρωτά του με την Πηνελόπη

George_Gerontidakis
Ο «Μελέτης» είναι ίσως ο πιο κακός χαρακτήρας στις «Άγριες Μέλισσες». Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μίλησε για το ρόλο του και εξήγησε γιατί δεν θέλει να αναφέρεται ποτέ στην προσωπική του ζωή.

«Ο έρωτάς μου για την “Πηνελόπη” είναι ο πιο καθαρός, τα συναισθήματα είναι καθαρά. Βέβαια, έχει μπει και ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο “Κλεομένης”, ένας ρόλος που εμένα δεν με ευχαριστεί. Θα υπάρξουν πάρα πολλές εξελίξεις στο συγκεκριμένο τρίγωνο. Θα προσπαθήσει πάρα πολύ να μου πάρει την Πηνελόπη. Θα υπάρξει μια εξέλιξη που θα ανατρέψει τα πάντα και περιμένω κι εγώ πώς και πώς να δω πώς θα μπορούν να συνυπάρχουν αυτοί οι δύο από εδώ και πέρα» και συνεχίζει: «Δεν βγαίνω πια γιατί δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου έτσι ώστε να μπορώ να διαβάσω και να είμαι έτοιμος για το γύρισμα», λέει ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Ο ηθοποιός εξήγησε επίσης γιατί δεν μιλάει καθόλου για τα προσωπικά του: «Δεν μιλάω καθόλου για τα προσωπικά μου, προτιμώ να με ξέρουν οι άνθρωποι μέσω της δουλειάς μου και όχι μέσω μιας σχέσης. Είμαι πάρα πολύ καλά».

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκαλύπτει πως μια εξέλιξη στις Άγριες Μέλισσες θα ανατρέψει τα πάντα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης