«“Έπινα” ναρκωτικά στο Λύκειο», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός Γιάννης Νιάρος
«Οι γονείς μου δεν τρελάθηκαν τότε. Ήταν όπως κάθε γονιός που είναι λίγο πιο μπροστά που σου λέει ότι “εντάξει τώρα το παιδί, είναι η ηλικία να τα κάνει, για να μην τα κάνει αργότερα”… Όλα πήγαν καλά», είπε ο ηθοποιός
Μπορεί το όνομα Γιάννης Νιάρρος να μην μας λέει κάτι είναι όμως ο ηθοποιός που κέρδισε πέρσι το βραβείο Χορν. Ο 28χρονος σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως το πιο επαναστατικό πράγμα που έχει κάνει είναι ότι πήρε ναρκωτικά στο Λύκειο.
«Τα μωράκια όταν με έβλεπαν κλόουν, έκλαιγαν, αλλά δεν κλονίστηκα. Ήξερα ότι δεν ήμουν για μωρά. Με το βραβείο Χορν μου έδωσαν 3.000 ευρώ και πήρα ένα τροχόσπιτο. Ήμουν επαναστάτης φλώρος όπως είναι όλοι οι κολεγιόπαιδες, επαναστάτης ως εκεί που με παίρνει. Το πιο επαναστατικό ήταν ότι άρχισα να “πίνω” ναρκωτικά στο Λύκειο και ότι έπαψα να πηγαίνω στα κυριλέ νησιά και πήγαινα στην Ικαρία. Οι γονείς μου δεν τρελάθηκαν τότε. Ήταν όπως κάθε γονιός που είναι λίγο πιο μπροστά που σου λέει ότι “εντάξει τώρα το παιδί, είναι η ηλικία να τα κάνει, για να μην τα κάνει αργότερα”… Όλα πήγαν καλά».
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.