«Το Καφέ της Χαράς»: Η Μαίρη Ραζή θα είναι η καινούργια κουτσομπόλα στο Κολοκοτρωνίτσι
Θα εμφανίζεται ως αδελφή του παπα-Τριαντάφυλλου. Η επική παπαδιά Μαρίκα (Ράνια Ιωαννίδου) δεν θα συμμετέχει στη σειρά
Στην πολυαναμενόμενη επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» ύστερα από 13 χρόνια στον ΑΝΤ1, η Μαίρη Ραζή θα είναι ένα από τα καινούργια πρόσωπα που θα εμφανιστούν. «Στο "Καφέ της Χαράς" θα κάνω την αδερφή του παπα-Τριαντάφυλλου. Θα είμαι η νέα κουτσομπόλα του χωριού» εξήγησε η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».
Η παπαδιά Μαρίκα (Ράνια Ιωαννίδου) δεν μπορούσε με τίποτε να κρατήσει μυστικό
«Ο γιος του παπά παντρεύτηκε μια Φινλανδέζα και η παπαδιά πάει να τον βοηθήσει. Οπότε έμεινε κενός αυτός ο ρόλος και μπήκε η αδερφή του. Θα είμαι όπως ήταν η παπαδιά. (...) Θα έχουμε και νέο παπά στο χωριό που τον κυνηγάνε όλες οι γυναίκες» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.