Αλ Πατσίνο-Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Οι κολλητοί του Irishman αποκαλύπτονται μπροστά στην κάμερα

Αλ Πατσίνο-Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Οι κολλητοί του Irishman αποκαλύπτονται μπροστά στην κάμερα

Τα δύο ιερά τέρατα της υποκριτικής μίλησαν για τη φιλία τους ενώ ο «Ιρλανδός» παίζει από σήμερα στο Netflix

pacino_ar
Δεν είναι μόνο η επανένωσή τους για τον πολυσυζητημένο «Ιρλανδό» του Μάρτιν Σκορσέζε που από σήμερα ντεμπουτάρει στη συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix.

Ο Αλ Πατσίνο και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι κάτι παραπάνω από συμπρωταγωνιστές σε μια ταινία για δεύτερη φορά, μετά το μυθικό «Heat», όπου βρέθηκαν αντιμέτωποι face to face για πρώτη φορά πίσω από μια κάμερα.

Είναι δυο κολλητοί που μεγάλωσαν σχεδόν μαζί, έκαναν παρέα από την εποχή που αμφότεροι αναζητούσαν την ευκαιρία να αποδείξουν την υποκριτική τους δεινότητα.

Έχουν τριγυρίσει στους δρόμους του Βίλατζ, στο Μπρούκλιν και στην Μικρή Ιταλία, έχουν κάνει ατέλειωτες κουβέντες πίνοντας καπουτσίνο ή τρώγοντας ένα σπαγγέτι pomodoro e basilico σε μια τρατορία.

Στο περιθώριο της κοινής τους συνέντευξης για τον «Ιρλανδό» στο εμβληματικό GQ, κάθισαν σε ένα καναπέ απέναντι από μια κάμερα και άρχισαν να θυμούνται τα παλιά. Γέλασαν, συγκινήθηκαν και πάνω απ' όλα απέδειξαν πόσο χαλαροί τύποι είναι όταν βρίσκονται μαζί, ενώ προέβησαν και σε κάποιες αποκαλύψεις.

g-q
Κλείσιμο




Μέσα σε ένα βίντεο διάρκειας δεκαεπτά λεπτών ο Μπομπ -όπως τον φωνάζει ο φίλος του- και ο Αλ δίνουν έναν ορισμό του τι σημαίνει να είσαι cool. Αναπολούν την πρώτη τους συνάντηση μέσω κοινών φίλων, τις χαλαρές βόλτες για καφέ στο πολύβουο Βίλατζ, όπου η τέχνη ήταν παντού, και ο Πατσίνο αναφέρεται στις παραστάσεις που έδινε σε καφέ.

Όταν τελείωνε, έβγαζε καπέλο για να μαζέψει ό,τι του έδιναν και όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Με αυτόν τρόπο έτρωγα και τώρα που τα θυμάμαι μου λείπουν».

Η ατάκα του προκαλεί γέλια στον Ντε Νίρο και η κουβέντα στρέφεται στις παρ' ολίγον συνεργασίες που δεν έγιναν ποτέ αλλά και στον «Σημαδεμένο». Ο Ντε Νίρο θυμήθηκε ότι, όταν έμαθε για την ταινία του Ντε Πάλμα, είπε στον Πατσίνο ότι και ο Μάρτιν Σκορτσέζε ήθελε να γυρίσει το γκαγκστερικό έπος του Χάουαρντ Χοκς.


al-bob


«Του είπα ότι, αν δεν το κάνει αυτός, θα το κάνω εγώ» συμπλήρωσε ο Μπομπ και η απολαυστική κουβέντα είχε και συνέχεια, αφού ο Αλ κλήθηκε να απαντήσει για την πιο εμφατική ερμηνεία του φίλου του στη μεγάλη οθόνη.

Αναφέρθηκε στο «Καζίνο» αλλά, όπως επισήμανε, ο κορυφαίος ρόλος του Ντε Νίρο γι΄αυτόν ήταν όταν υποδύθηκε τον Τζέικ Λα Μόττα στο «Οργισμένο Είδωλο».

Η συνέχεια των αποκαλύψεων στο απολαυστικό βίντεο...

Robert De Niro and Al Pacino Have an Epic Conversation | GQ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης