Άγριες Μέλισσες: Ο «Κατήφορος» της Βιολέτας πλησιάζει και το Twitter τη συγκρίνει με τη Ζωή Λάσκαρη

Άγριες Μέλισσες: Ο «Κατήφορος» της Βιολέτας πλησιάζει και το Twitter τη συγκρίνει με τη Ζωή Λάσκαρη

Έρχεται στο επεισόδιο της Δευτέρας ο διασυρμός της Βιολέτα α λα Ζωή Λάσκαρη στον «Κατήφορο» - Πώς το σχολιάζει το Twitter

agries_melisses
Στο επεισόδιο της Δευτέρας της σειράς «Άγριες Μέλισσες», θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας τον πολυαναμενόμενο και πολυσυζητημένο διασυρμό της Βιολέτας, δηλαδή της Θεοφανίας Παπαθωμά.

Η... καφετζού της σειράς θα αναγκαστεί να περπατήσει με τα εσώρουχα και ξυπόλητη μπροστά στα μάτια όλων των συγχωριανών της. Και αυτό, διότι ο Κωνσταντής -με τον οποίο διατηρεί σχέση- αποφάσισε να την εκδικηθεί και, όπως παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης, τυφλωμένος από τη ζήλια της πήρε τα ρούχα και την άφησε γυμνή στον στάβλο, αναγκασμένη να κυκλοφορήσει με τα εσώρουχα.

Δείτε το τρέιλερ: 

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 34 (ΔΕΥΤΕΡΑ~25/11) ΔΡΟΣΩ ΕΡΩΤΕΥΕΤΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟ+ΣΤΟΦΩΣ ΠΛΑΣΤΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΟΥΚΑ


Μετά από αυτές τις εξελίξεις, το Twitter θυμήθηκε τη θρυλική ταινία «Ο Κατήφορος», που πρωταγωνιστούν ο Νίκος Κούρκουλος και η Ζωή Λάσκαρη, στην οποία ο ηθοποιός, αφήνει τη Λάσκαρη γυμνή σε ένα δασάκι και εξαφανίζεται.

Δείτε τη σχετική σκηνή στο 11:17

Ο Κατήφορος (thug life)
Κλείσιμο


Οι χρήστες του Twitter δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν τη σύγκριση μεταξύ των δύο σκηνών και όπως πάντα, τα «τιτιβίσματά» τους ήταν απολύτως πετυχημένα. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης