Τι συνέβη όταν ο Έντουαρντ Νόρτον και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έκαναν κατάδυση και ο ένας... ξέμεινε από οξυγόνο;

Τι συνέβη όταν ο Έντουαρντ Νόρτον και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έκαναν κατάδυση και ο ένας... ξέμεινε από οξυγόνο;

Υπερβολική μεν αλλά με κάποια δόση αλήθειας χαρακτήρισε την ιστορία που τον παρουσιάζει ως «σωτήρα» του συναδέλφου του  ο 50χρονος Νόρτον, μιλώντας σε εκπομπή

norton
Υπερβολική μεν αλλά με κάποια δόση αλήθειας χαρακτήρισε την ιστορία που τον θέλει να έχει σώσει στο παρελθόν τη ζωή του Λεονάρντο Ντι Κάπριο ο Έντουαρντ Νόρτον, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή the Jonathan Ross Show, που θα προβληθεί το Σάββατο.

Ο 50χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή της εκπομπής τι ακριβώς είχε συμβεί κατά τη διάρκεια κατάδυσης στα νησιά Γκαλαπάγκος το 2010, όταν ο Νόρτον και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο συμμετείχαν στα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ για την κλιματική αλλαγή «Before the Flood». Είχε πραγματικά σώσει τη ζωή του συναδέλφου του σε εκείνη την κατάδυση, όταν εξαντλήθηκε το οξυγόνο στη φιάλη του;

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Νόρτον απάντησε τα εξής: «Υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτήν την ιστορία, αν και έχει παραφουσκωθεί περισσότερο απ' όσο αξίζει. Ήμασταν στα νησιά Γκαλαπάγκος... Κάναμε scuba diving με τη Σίλβια Ερλ, τη σπουδαία ωκεανογράφο. Ξέρω τον Λίο αρκετό καιρό και τρελαίνεται με τα ζώα, διαθέτει ένα παιδικό ενθουσιασμό γι' αυτά. Ένα κοπάδι με 100 στικτά σαλάχια πέρασε από κάτω μας και είδα την έκφραση του προσώπου του. Έπειτα τον είδα ξαφνικά να φεύγει κολυμπώντας με την κάμερα στα χέρια. Κάνω καταδύσεις από τα 16 μου και, κοιτώντας το ρολόι μου, συνειδητοποίησα ότι έχουμε ελάχιστο χρόνο. Τον είδα να απομακρύνεται και να κολυμπά προς το βυθό και ήξερα ότι αυτό δεν ήταν καλό. Έτσι τον ακολούθησα, επειδή σκέφτηκα ότι, ακολουθώντας αυτά τα πλάσματα, θα ξεμείνει από οξυγόνο. Και όντως ξέμεινε».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχει τη φήμη ότι είναι σαν «εφτάψυχη γάτα», αφού έχει φτάσει κοντά στον θάνατο ουκ ολίγες φορές. «Ο Ντι Κάπριο έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις εμπειρίες που τον έφεραν κοντά στον θάνατο. Αυτές περιλαμβάνουν μια έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους... την εισβολή ενός μεγάλου λευκού καρχαρία στο υποθαλάσσιο κλουβί όπου βρισκόταν στη Νότια Αφρική και την εμπλοκή του αλεξίπτωτού του κατά τη διάρκεια μιας ελεύθερης πτώσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης