Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» μετά το τέλος της επίσημης πρεμιέρας της παράστασης, «Ψύλλοι στα αυτιά» που ανεβαίνει στο θέατρο Μουσούρη. Ο γοητευτικός ηθοποιός ανάμεσα σε όλα τα άλλα ρωτήθηκε γιατί απουσιάζει από την τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια.
«Μμάλλον θα κάνετε πολύ περισσότερο να με δείτε. Η μυθοπλασία, δόξα το Θεό, ανθίζει αλλά πρέπει να κάνω χώρο και γω σε άλλους ανθρώπους που δεν έζησαν αυτό που λέγεται τηλεόραση. Να το ζήσουν και να τους δουν οι συγγενείς τους, οι φίλοι τους. Εγώ το χόρτασα! Έζησα τις χρυσές εποχές της τηλεόρασης, δεν θέλω να είμαι αχάριστος και αχόρταγος. Ας τις γευτούν κι άλλοι», πρόσθεσε ο ηθοποιός και συνέχισε: «Στην Τέχνη δεν μπορεί να γίνει κριτική. Δεν είναι κανείς καλύτερος από κάποιον άλλον. Η Τέχνη είναι υποκειμενική, δεν είναι αθλητισμός. Εγώ πήδηξα 5 μέτρα, ο άλλος πήδηξε 4μιση, άρα είμαι καλύτερος».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.