Σμαράγδα Καρύδη: Ο σκύλος μου ο Γιάννης έχει δικό του Instagram

Σμαράγδα Καρύδη: Ο σκύλος μου ο Γιάννης έχει δικό του Instagram

H ηθοποιός μίλησε για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στο θέατρο

Smaragda_Karydi_Skylos
Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στην εκπομπή στην «Φωλιά των Κου Κου» με αφορμή την παράσταση «Του Κουτρούλη ο γάμος» την οποία σκηνοθετεί στο θέατρο Βασιλάκου. Η δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε, μέσα σε όλα, πως έχει ακόμα στην ντουλάπα της την περούκα της «Ντάλιας» από το σίριαλ «Στο παρά πέντε».

«Θα έπρεπε να έχω κλωνοποιηθεί από χρόνια. Τις φορές που έπαιζα δε σίριαλ και το βράδυ στο θέατρο ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί δεν είχα προσωπική ζωή», παραδέχθηκε η Σμαράγδα Καρύδη.

Όσον αφορά μια πιθανή συμπαρουσίαση με τον αγαπημένο της Θοδωρή Αθερίδη, η ηθοποιός σχολίασε: «Δεν μας έχει προταθεί ποτέ να παρουσιάσουμε κάτι μαζί, δεν το θυμάμαι αν μας έχουν πει και δεν το έχουμε σκεφτεί καθόλου. Δεν το ξέρω αν ήταν κάτι που μας ταίριαζε».

«Ο σκύλος μου ο Γιάννης είναι ένας πασίγνωστος σκύλος, πολύ όμορφος, με δικό του λογαριασμό στο Instagram, followers και έχει star quality! Δεν τον ζηλεύω, τον αγαπώ» πρόσθεσε η Σμαράγδα Καρύδη.

Κλείσιμο
«Από την Ντάλια έχω κρατήσει τα μαλλιά της. Έχω την περούκα της σε ένα κουτί. Σαν κειμήλιο. Την κοιτάω καμιά φορά να δω μη μου την έφαγε ο σκόρος», κατέληξε η ηθοποιός.

Σμαράγδα Καρύδη: "Έχω κρατήσει την περούκα της Ντάλιας από το Παρά Πέντε"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης