Ο Μπράιαν Άνταμς ταρακούνησε το ΟΑΚΑ: Greeks wanna rock

Ο Μπράιαν Άνταμς ταρακούνησε το ΟΑΚΑ: Greeks wanna rock

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το νοσταλγικό πάρτι που έστησε μπροστά σε 16.000 θεατές το βράδυ της Δευτέρας ο Μπράιαν Άνταμς

adams_ar
«Ρε φίλε με το "Heaven" χόρεψα πρώτη φορά την Ελένη που μου άρεσε στο Λύκειο, σε εκείνο το πάρτι στο σπίτι του Νίκου, θυμάσαι;» ήταν η ερώτηση ενός φίλου στον άλλο, την ώρα που έμπαιναν στην αρένα του κλειστού στο ΟΑΚΑ για τη συναυλία του Μπράιαν Άνταμς.

Ο δεύτερος χαμογέλασε και του θύμισε πως σε εκείνες τις εποχές της πρώιμης νιότης τους περίμεναν υπομονετικά μια ροκιά σαν το «Summer of '69» σε μια ντισκοτέκ για να «χτυπηθούν» και να την σπάσουν στους «καρεκλάδες», τους οπαδούς της disco.

Κάποιες δεκαετίες μετά από εκείνα τα βράδια στις εποχές της ωριμότητας αμφότεροι -όταν έχεις περάσει πλέον τα σαράντα- απόλαυσαν το βράδυ της Δευτέρας μαζί με άλλους 16.000 θεατές την παρτάρα που έστησε ο Μπράιαν Άνταμς.

Ο Μπράιαν Άνταμς ταρακούνησε το ΟΑΚΑ


Ο Μπράιαν Άνταμς ταρακούνησε το ΟΑΚΑ


Μια παρτάρα που τα είχε όλα από την στιγμή που βγήκε στην σκηνή μαζί με την μπάντα του στις εννιά και μισή ακριβώς και για δύο ώρες απέδειξε περίτρανα ότι, παρά τα 60 του χρόνια, το έχει ακόμη.

Δεν ήταν μόνο η τρομερή ενέργεια που έβγαλε ο Καναδός rocker ερμηνεύοντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, με το κοινό να τραγουδάει τις περισσότερες από αυτές από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο στίχο.

Κλείσιμο
Πάνω απ' όλα έδειξε ότι γούσταρε τρελά που έπαιζε στην Αθήνα, ότι το απολάμβανε στον μέγιστο βαθμό, στηριζόμενος στην φωνή του -σαν να τον άκουγες από τον δίσκο παρεπιπτόντως- και σε μια καλοκουρδισμένη μπάντα τεσσάρων μουσικών, που μεγαλώνουν μαζί του.

Ο Μπράιαν Άνταμς ταρακούνησε το ΟΑΚΑ


Ο Μπράιαν Άνταμς ταρακούνησε το ΟΑΚΑ


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#bryanadams #concert #athens #99

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη efalev (@efalev) στις





Δεν ήταν μόνο το «ευχαριστώ» στα ελληνικά ή ο «Ζορμπάς» που έπαιξε μαζί με τον κιθαρίστα του για δύο λεπτά με ακουστικές κιθάρες, ήταν πολλά περισσότερα τα όσα έκανε για τους φίλους του που γέμισαν σχεδόν το κλειστό του ΟΑΚΑ.

Παραγγελιές στον Μπράιαν

Η πιο ωραίσ στιγμή. Εμ, δεν ήταν μία ήταν πάρα πολλές!

Ο Μπράιαν Άνταμς ταρακούνησε το ΟΑΚΑ


Ο Μπράιαν Άνταμς ταρακούνησε το ΟΑΚΑ


Αστειεύθηκε πολύ με τον κόσμο, ειδικά στην φάση που ζήτησε να του πουν αγαπημένα τους τραγούδια για να τα ερμηνεύσει την ίδια στιγμή μαζί με τους μουσικούς του.
«Έχω ηχογραφήσει 14 άλμπουμ και σίγουρα δεν θυμάμαι όλα μου τα τραγούδια αλλά θα κάνω ,ότι καλύτερο μπορώ είπε και άρχισε να εκτελεί παραγγελιές!»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#youkeepmeupcomingformore #heaven #bryanadams #concert #athens #oaka #forgetitnot

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη efalev (@efalev) στις





Η Ντανιέλα, ο Ζήνος και ο Γιάννης άκουσαν τα τραγούδια που ζήτησαν μεταξύ αυτών και το «Eveything I do, I do it for you» ενώ, όταν ένας fan ζήτησε να ανέβει στην σκηνή για να του πει αυτός ένα τραγούδι, ο Adams του είπε χαμογελώντας: «Θα έρθω εγώ να σε ακούσω μετά. Πες μου πού θα τραγουδήσεις και θα έρθω».

Σε δικούς του ύμνους όπως το «Heaven» τα χιλιάδες κινητά άναψαν χωρίς καν να το ζητήσει ο ίδιος, ζευγαράκια αντάλλασσαν φιλιά ή αγκαλιές και το πάρτι άναβε όλο και πιο πολύ. Όταν μάλιστα ανήγγειλε το «It's only Love», ένα ντουέτο-φωτιά που είχε κάνει με την Tina Turner, κόντεψε να μας «στείλει» όταν μας είπε ότι μας έχει μια μεγάλη έκπληξη και έδειξε δεξιά της σκηνής.

Πάνω που το πλήθος άρχισε να ουρλιάζει γύρισε χαμογελαστός και μας είπε «Δεν θα έρθει!», υπονοώντας την Tina ενώ αμέσως μετά έδειξε τον κιθαρίστα του μαζί με τον οποίο το είπαν σε μια φρενήρη εκτέλεση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#bryanadams #athina #greece İstanbul'a uymazsa bir Atina yaparız bea :) 😁sonra ki durak ispanya 😎😜

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #hayatgezinceguzel #creativity (@gulsendokgoz) στις



Ο τελευταίος έπαιζε με μια Fender Stratocaster, γδαρμένη και ταλαιπωρημένη σε τέτοιο βαθμό που προφανώς δεν την αποχωρίζεται για κανένα λόγο εδώ και δεκαετίες.

Στο «Please Forgive me», στο «Run to you» και σε ό,τι κι αν είπε ο Bryan Adams, ένα κοινό που ηλικιακά ξεκινούσε από 25χρονους και έφτανε μέχρι 55χρονους παλλόταν από ρυθμό και χαρά για την βραδιά που ζούσε. Μας ζήτησε να χορέψουμε κάποια στιγμή και οι κάμερες έδειξαν ότι τρελή φιγούρα εμπνεύστηκε ο καθένας εκείνη την ώρα να «παίζει» στην τεράστια οθόνη πίσω από την μπάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

You really got to love your woman! #bryanadams #returns to #athens #27yearsafter #nonageing #awesome #unexpectedlygood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Birbakos (@nikosbirbakos) στις



Greeks wanna rock

Μικρά κοριτσάκια δέκα-δώδεκα ετών, οι γονείς τους, αλλά και σαραντάρηδες τα έδωσαν όλα, ενώ ο Adams συνεισέφερε γυρνώντας πλάτη μαζί με τον κιθαρίστα και τον μπασίστα του, κουνώντας τους γοφούς τους!

Η συνέχεια ήταν ακόμη καλύτερη.  Μας έβγαλε φωτογραφίες με το κινητό του ενώ μας έβαλε «μέσα» σε κομμάτι του τραγουδώντας αλλά και παραφράζοντας το «Kids wanna rock σε «Greeks wanna rock». Εκεί έγινε χαμός από την αποθέωση του κόσμου προς τον Καναδό μουσικό που αεικίνητος πήγε σε κάθε γωνία της σκηνής.



Εκεί όπου υπήρχαν μικρόφωνα για να τον απολαύσουν και αυτοί που γέμισαν τις κερκίδες -υπήρχε κόσμος ακόμη και στο πάνω διάζωμα- αφού για δύο ώρες απέδειξε ότι είναι αυθεντικός μέχρι το μεδούλι σε αυτό που κάνει.

Δεν ήταν μόνο το ότι δεν ήταν στημένος και απολάμβανε το live του. Το σόου του δεν περιελάμβανε τρελά εφέ ή περίπλοκους φωτισμούς, είχε όμως κάτι πολύ πιο σημαντικό να καταθέσει στους Έλληνες φίλους του Bryan που απόλαυσαν μια πολύ ωραία βραδιά. Την rock ψυχή του, μαζί με τραγούδια που σημάδεψαν δυο-τρεις γενιές, που τα αγάπησαν και όπως απέδειξαν χθες βράδυ, ήθελαν να τα ακούσουν από αυτόν τον 60αρη έφηβο. Κι αυτός τους τα σέρβιρε χωρίς φιοριτούρες και περίπλοκες γαρνιτούρες, μαζί με την καλοκουρδισμένη μπάντα του σε ένα πάρτι αναμνήσεων, που τέλειωσε μετά από δύο ώρες με ένα encore.

Θέλαμε κι άλλο ρε Μπράιαν...


concert1
concert2
concert3
concert4
concert5
concert6
concert7
concert8







Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

When Bryan rocks with Clash...I love this guy!! 💙 . #bryanadams #athens #greece #2019 #tour #music #happy #clash

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni St. F. (@el_bennet) στις



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Bryan Adams live in Athens #bryanadams #oaka

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioannis Kofos (@gianniskofos) στις



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#guitar #solo #bryanadams #concert #athens

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη efalev (@efalev) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης