Ορέστης Τζιόβας: Ο γάμος μας έφτασε στο τέλος, δεν βρήκαμε κοινό τόπο

Ορέστης Τζιόβας: Ο γάμος μας έφτασε στο τέλος, δεν βρήκαμε κοινό τόπο

Έναν χρόνο έμεινε παντρεμένος ο ηθοποιός και από ό,τι λέει αποκλείει το ενδεχόμενο να τα ξαναβρεί με την Κατερίνα Φλώρου

Florou-Tziovas
Μόλις έναν χρόνο μετά τον γάμο τους, ο  Ορέστης Τζιόβας  και η Κατερίνα Φλώρου αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Η είδηση του χωρισμού τους έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή όπου ο γνωστός ηθοποιός επιβεβαίωσε το γεγονός.

«Έχουμε χωρίσει με την Κατερίνα. Ο γάμος μας έφτασε στο τέλος. Δεν βρήκαμε κοινό τόπο… Τα διαδικαστικά του διαζυγίου θα γίνουν εν καιρώ… Δεν νομίζω ότι θα τα ξαναβρούμε, δώσαμε χρόνο πριν χωρίσουμε αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε τον κοινό μας παρονομαστή… Έχουμε χωρίσει εδώ και 1,5 μήνα, αλλά δεν έχουμε ιδιαίτερη αντιπαράθεση. Ήταν κοινή απόφαση ο χωρισμός μας… Ήθελα να έχω μιλήσει με την Κατερίνα πριν ανακοινώσω τον χωρισμό μας…», είπε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως ο Ορέστης Τζιόβας είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο τη δικηγόρο Κατερίνα Φλώρου τον Σεπτέμβριο του 2018 στο δημαρχείο Αθηνών. «Θα ακολουθήσει και θρησκευτικός, αλλά αυτός είναι κεκλεισμένων των θυρών», είχε πει τότε στους δημοσιογράφους ο ηθοποιός.


Ο Ορέστης Τζιόβας μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης