Τηλεοπτικά παρασκήνια: ΕΣΡ εναντίον Γιώργου Λιάγκα, και οι «κατά φαντασίαν» μνηστήρες του «My style rocks»

Τηλεοπτικά παρασκήνια: ΕΣΡ εναντίον Γιώργου Λιάγκα, και οι «κατά φαντασίαν» μνηστήρες του «My style rocks»

Τηλεοπτικά παρασκήνια, ειδήσεις, αποκαλύψεις και απρόοπτα

giorgos-liagas-1-7-2019
****Το θέμα της ημέρας δεν είναι άλλο από τις αναταράξεις στον ΣΚΑΪ. Συνεχίζονται οι έντονες αντιδράσεις του τηλεοπτικού κοινού για τα όσα συνέβησαν στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον ΣΚΑΪ, την περασμένη Πέμπτη. Ο σταθμός ενοχλήθηκε από τη διαχείριση του θέματος στον αέρα, όμως δεν σκοπεύει να βγάλει κάποια επίσημη ανακοίνωση καθώς κάτι τέτοιο έπρεπε να έχει γίνει αυθημερόν ή έστω την επόμενη ημέρα. Στέλεχος του καναλιού χαρακτήρισε ως «μυθεύματα» τα όσα ακούστηκαν για διακοπή προβολής της εκπομπής ή ακόμη και των συμβολαίων συνεργασίας με τους παρουσιαστές.

esr-foto


****Και κάπως έτσι έσκασε η είδηση αργά το απόγευμα της Δευτέρας. Με τη μορφή του κατεπείγοντος, μετά από τις εκατοντάδες καταγγελίες που έφθασαν στα γραφεία του ΕΣΡ, τα μέλη του αποφάσισαν να αναλάβουν δράση. Έτσι μέχρι το μεσημέρι θα συνταχθεί το κατηγορητήριο για τα όσα συνέβησαν στην εκπομπή. Οι νομικοί σύμβουλοι θα εξετάσουν όλα τα στοιχεία και εν συνεχεία θα κληθεί σε απολογία ο σταθμός την επόμενη εβδομάδα. Μετά την απολογία των εκπροσώπων του καναλιού, θα γίνει, με συνοπτικές διαδικασίες, η συνεδρίαση των μελών του ΕΣΡ, οι οποίοι προβλέπεται να κινηθούν πολύ γρήγορα ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα αφήσουν περιθώρια καθυστερήσεων. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, αν όλα πάνε όπως προβλέπονται, θα έχουμε απόφαση εντός δεκαπενθημέρου.

moutsinas-1
**** Οι φουρτούνες στον ΣΚΑΪ όμως δεν έχουν τελειωμό και έτσι η σειρά του Νίκου Μουτσινά έφτασε. Αν και ο ΣΚΑΪ ουδεμία εμπλοκή έχει, εντούτοις παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα όσα συμβαίνουν. Ο παρουσιαστής δέχθηκε αγωγή από το Open λόγω του ότι δεν κατέβαλε τη ρήτρα, όπως οριζόταν στο συμβόλαιό του, από την στιγμή που διέκοψε πρόωρα τη συνεργασία του με τον σταθμό. Είναι πολλά τα λεφτά, Νίκο...

ΚΟΥΙΖ
Ποια νεοαφιχθείσα δημοσιογράφος στη Συγγρού (η οποία έχει φύγει από δύο κανάλια) μιλώντας σε συναδέλφους συχνά πυκνά ρωτά με αυταρέσκεια «εσύ, γιατί δεν έρχεσαι στο Mega»;

Κλείσιμο
**** Πρωτιά για την Τατιάνα Στεφανίδου στη συνολική τηλεθέαση της ζώνης την Κυριακή και πολύ μικρή διαφορά από την προπορευόμενη Ναταλία Γερμανού (μόλις 0,7%) στο δυναμικό κοινό. Ενας Νίκος Μουτσινάς τελικά έφερε την τηλεοπτική άνοιξη. Για λίγο; Θα δείξει.

**** Κατά καιρούς καταγράφονται ενδιαφέρουσες τάσεις ανοησίας στην ελληνική τηλεόραση. Μία εξ αυτών εσχάτως έχει να κάνει με το “My Style rocks” όπου κάθε πικραμένη και πικραμένος τηλεοπτικά αφήνει να αιωρείται πως δέχθηκε πρόταση να παρουσιάσει ή να συμμετάσχει στο ριάλιτι. Τα «Δεν ξέρω/δεν απαντώ» εκλαμβάνονται ως κατάφαση στην ερώτηση «Εσείς δεχτήκατε πρόταση προκειμένου να πάρετε μέρος στο MSR;» με αποτέλεσμα η φαιδρότητα στην τηλεοπτική πιάτσα να χτυπά κόκκινο πλέον. Επί της ουσίας ακόμη ψάχνονται στο Νέο Φάληρο.

gntm-n1
****Τον Δεκέμβριο, όπως συνέβη και πέρυσι, θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του Star ένα ακόμη επεισόδιο του “Next top Model”. Μέχρι τότε, τα δύο φτάνουν και περισσεύουν.

****Μικρή κάμψη για τα νούμερα του “Κόκκινου ποταμιού” στο Open, το οποίο την περασμένη Κυριακή έφτασε σε τηλεθέαση γενικού συνόλου το 23,2% και 24% στο δυναμικό κοινό. Δεν παύει όμως να αποτελεί δείγμα καλής μυθοπλασίας την οποία φέτος το τηλεοπτικό κοινό στηρίζει.

Δείτε βίντεο: Τηλεοπτικά παρασκήνια: ΕΣΡ εναντίον Γιώργου Λιάγκα, και οι ... μνηστήρες του «My style rocks»
Τηλεοπτικά παρασκήνια: ΕΣΡ εναντίον Γιώργου Λιάγκα, και οι ... μνηστήρες του «My style rocks»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης