GNTM: Προσοχή, εντός ολίγου θα έχουμε Next Top Model

GNTM: Προσοχή, εντός ολίγου θα έχουμε Next Top Model

Ποιες είναι οι πέντε φιναλίστ που διαγωνίζονται για το στέμμα στο πιο δημοφιλές talent show της ελληνικής τηλεόρασης

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
gntm55
Η αρχική πρόθεση ήταν να αναδειχθεί το καλύτερο μοντέλο, το οποίο θα μπορέσει μέσω της εκπομπής να δοκιμάσει τη διεθνή καριέρα. Μέχρι εδώ καλά. Εσπευσαν ανά δεκάδες χιλιάδες τα ομορφοκόριτσα και κάπως έτσι επελέγησαν οι ωραιότερες. Ή τουλάχιστον έτσι νομίσαμε.

Γιατί στην πορεία όλοι σχεδόν διαψεύστηκαν καθώς το ριάλιτι του GNTM 2 μεταμορφώθηκε στη... Μεγάλη του Bullying Σχολή. Το ξεκατίνιασμα δίνει και παίρνει σε καθημερινή βάση εντός του σπιτιού όπου βρίσκονται εσώκλειστες οι υποψήφιες, ενώ μια ομάδα που αποφάσισε ότι τιτλοφορείται «FF» ενορχηστρώνει επιθέσεις και συμπεριφορές πρωτόγνωρες. Την ίδια ώρα που όλοι οι celebrities διαδίδουν μηνύματα κατά της λεκτικής βίας, ένα ολόκληρο πρόγραμμα χρησιμοποιεί ανάλογα περιστατικά για να κάνει νούμερα. Η κλίκα είναι γνωστή, οι συμπεριφορές on camera είναι πλέον φανερές και όλα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο τελικός θα αναδείξει μία ακόμη νικήτρια, η οποία πολύ πιθανόν να κάνει καριέρα, αλλά χλωμό να την κάνει στο μόντελινγκ.

Κάπως έτσι, η προηγούμενη νικήτρια Ειρήνη Καζαριάν βρέθηκε να δοκιμάζει την τύχη της στο θεατρικό σανίδι και λιγότερο στην πασαρέλα. Η μόνη έκπληξη από την περσινή εκδοχή του ριάλιτι ήταν η Εύη Ιωαννίδου, η οποία πήρε το book της και ταξίδεψε αρχικά στην Ιταλία και στη συνέχεια έφτασε μέχρι και την Ινδία προκειμένου να κάνει πασαρέλα, αλλά και να φωτογραφηθεί για εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών μόδας.

Ομολογουμένως το εν λόγω ριάλιτι είναι καθαρόαιμο, καθώς όλοι ξέρουν αλλά υποδύονται ότι δεν γνωρίζουν και δεν καταλαβαίνουν προκειμένου να διευκολυνθεί η εξέλιξη, όλοι έχουν την ατάκα που θα συζητηθεί, ενώ οι χαρακτήρες που πρωταγωνιστούν στα επεισόδια του τελευταίου μήνα δύσκολα θα μπορούσαν να βρεθούν. Το κάστινγκ της παραγωγής είναι τόσο καλό που ίσως δώσει ιδέες και στο ριάλιτι του ανταγωνισμού «Big Brother», το οποίο θα προσπαθήσει να ξυπνήσει τηλεοπτικές μνήμες του μακρινού παρελθόντος.

Αν και στην παρούσα φάση, σε τηλεοπτικό χρόνο, το ριάλιτι οδεύει στη διαμόρφωση της δεκάδας, στον πραγματικό χρόνο η πεντάδα έχει ήδη σχηματιστεί και αποτελείται, σύμφωνα με πληροφορίες, από τις Κάτια, Κέισι, Μαρία, Αννα-Μαρία και Χαρά. Δεν εκπλήσσει η σύνθεση. Δυνατά ονόματα, κορίτσια που ξεχώρισαν, η καθεμία για διαφορετικό λόγο.


Κάτια Ταραμπάνκο
Από την Ουκρανία με αγάπη

gn2

Η 22χρονη που κατάγεται από τη Μαριούπολη της Ουκρανίας, και από πολλούς θεωρείται φαβορί, ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ από τα 16 της. Την ανακάλυψε ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος, σύμφωνα με όσα είπε κατά τη διάρκεια προβολής ενός επεισοδίου, από την πρώτη στιγμή εντυπωσιάστηκε και πίστεψε ότι η Κάτια θα είναι ιδανική για να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο ριάλιτι μόδας. Η ίδια δηλώνει πως λατρεύει τον αθλητισμό και τα extreme sports και ανάλογα με την εποχή ασχολείται με το τένις, την ιππασία, το σκι, το wakeboard και τη σκοποβολή. Εχει περπατήσει στην πασαρέλα για μεγάλους σχεδιαστές στην Ελλάδα, αλλά δραστηριοποιείται περισσότερο σε φωτογραφικές και διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Ινδία. Μέσα στο σπίτι του GNTM η Κάτια έχει αναδειχθεί σε ιέρεια του bullying, με πρώτο θύμα την Ελευθερία, ενώ δείχνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική και με τις κοπέλες οι οποίες δεν ανήκουν στην κλίκα που έχει δημιουργηθεί. Η συμπεριφορά της έχει δημιουργήσει κάποια προβλήματα, ενώ έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Στην πεντάδα, πάντως, κατάφερε να μπει. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί.


Κέισι Μίζιου
Η πιο σέξι του GNTM

gn5
Κλείσιμο

Το 24χρονο μοντέλο από την Αλβανία μεγάλωσε στην Καβάλα, έχει δοκιμαστεί στο μπάσκετ και βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να σπουδάσει Αισθητική. Την ανακάλυψαν τυχαία και της πρότειναν να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και από τα 20 εργάζεται ως μοντέλο σε πρακτορείο. Εχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες για πολλά e-shop και καταστήματα ρούχων. Το μεγάλο όνειρό της, όμως, είναι να φύγει εκτός Ελλάδος, και συγκεκριμένα να βρεθεί στη Νέα Υόρκη, όπου θα περπατήσει σε πασαρέλα μεγάλου σχεδιαστή. Μέχρι στιγμής θεωρείται το πιο σέξι κορίτσι του GNTM, και δικαίως, όμως η ίδια δεν το προσπαθεί. Εχει κερδίσει αρκετές φορές το πλεονέκτημα σε δοκιμασίες και φωτογραφήσεις, ενώ αυτό που χάρηκε σύσσωμο το Twitter ήταν η στιγμή του καβγά της με τη Σουζάνα, στην οποία δεν δίστασε να μιλήσει και να καταδικάσει την επιθετική συμπεριφορά της. Σημασία έχει ότι εκείνη φιγουράρει μεταξύ των πέντε φιναλίστ την ώρα που η Σουζάνα έκαψε και τη δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε και βρίσκεται εκτός ριάλιτι.


Μαρία Μιχαλοπούλου
Η αγρότισσα που έγινε αουτσάιντερ

gn1

Η πιο εναλλακτική παρουσία του GNTM, η οποία προέρχεται από αγροτική οικογένεια, έχει δουλέψει σκληρά τόσο στα χωράφια όσο και στις λαϊκές αγορές και κάποια στιγμή αποφάσισε ότι ήθελε να κυνηγήσει το όνειρό της και να αποδείξει στα αδέλφια της που την κορόιδευαν ότι είναι γυναίκα - και μάλιστα με προοπτική πασαρέλας. Εχοντας ένα μικρό πρόβλημα υγείας, η Μαρία θα μπει στο ριάλιτι, θα παίξει τίμια και θα προκριθεί. Δεν θυμίζει κάποια άλλη, ούτε απώλεσε την αυθεντικότητα αλλά και τη μαχητικότητα που τη χαρακτηρίζει. Θύμα bullying και η ίδια, έγινε αποδέκτης πολύ σκληρών σχολίων, με αποκορύφωμα αυτό της Μαρτίνας, η οποία μπροστά στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το παιχνίδι ευχήθηκε να επιστρέψει το συντομότερο η Μαρία στον πάγκο της λαϊκής... Ευτυχώς, η Μαρία έμεινε και η Μαρτίνα τα μάζεψε κι έφυγε.


Αννα-Μαρία Ηλιάδου
Η πιανίστα της πασαρέλας

gn3

Το 18χρονο μοντέλο μόλις τελείωσε το σχολείο και κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Την αποκαλούν «Brati's girl» και είναι εξαιρετική πιανίστα. Oταν έχει ελεύθερο χρόνο της αρέσει να διαβάζει μυθιστορήματα και να πηγαίνει στον κινηματογράφο. Η σχέση της με τη μόδα ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια - προέρχεται από τη σχολή της Κρίστι, όπου ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Είναι από τα πιο όμορφα κορίτσια του ριάλιτι και διαθέτει όλα τα προσόντα να εξελιχθεί σε μοντέλο που μπορεί να δοκιμαστεί σε διεθνείς πασαρέλες. Μέσα στο ριάλιτι η συμπεριφορά της είναι καλή και προσπαθεί να κρατά ισορροπίες. Το νεαρό της ηλικίας της ευτυχώς δεν της επιτρέπει εμπλοκή σε ίντριγκες και η ίδια ουκ ολίγες φορές δεν δίστασε να καταφερθεί εναντίον της κλίκας των «FF» καταδικάzοντας συμπεριφορές και χαρακτήρες.


Χαρά Παππά
Το κορίτσι του Τούρκου σταρ

gn4

Το γεγονός ότι η πανέμορφη Χαρά είναι σύντροφος του Τούρκου σταρ Μπουράκ Χακί μάλλον την αδίκησε, γιατί τα φώτα από την οντισιόν κιόλας στράφηκαν πάνω στη σχέση και όχι στην ομολογουμένως εντυπωσιακή κοπέλα. Είναι γεγονός ότι η Χαρά αμέσως μόλις εμφανίστηκε εντυπωσίασε τα μέλη της κριτικής επιτροπής και στη συνέχεια η πορεία της στο παιχνίδι ήταν αναμενόμενη. Στις δοκιμασίες ήταν πάντα πολύ καλή, απέφυγε τα λάθη και πρόσεξε πολύ τη συμπεριφορά της. Είναι δεκτική, ακούει με προσοχή τις παρατηρήσεις και είναι από τα μοντέλα που αγαπάει ιδιαίτερα ο φακός. Το αποτέλεσμα των φωτογραφήσεων δεν την αδικεί, ενώ ακόμη και όταν φοβήθηκε πως ίσως ο αγαπημένος της Μπουράκ μπορεί να δυσανασχετήσει λόγω της μεταμόρφωσής της στην αλλαγή κόμμωσης, εκείνος την καθησύχασε. Είναι από τα πιο αγαπητά και συμπαθητικά μοντέλα του ριάλιτι. Και από τα πιο χαμογελαστά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης